GRATIS WORKSHOP -  KUN FOR CFC MEDLEMMER

Hvordan går det egentlig med dine pull ups? Og har du fået din første ring muscle up endnu? Hvis ikke - er der råd at hente meget snart. 

Træner og fysioterapeut, Andreas Hessner afholder to workshops, så du kan få styr på både strict pull ups og ring muscle ups.

PULL UP WORKSHOP
På workshoppen vil blive gennemgået forskellige øvelser og fremgangsmåder til at øge sin styrke i pullups. Du vil blandt andet få redskaber til at arbejde sig stærk nok til at tage din første strict pull up - men workshoppen kan også være relevant for dig, der allerede kan lave pull ups, men ønsker at blive endnu bedre. Styrken i strict pullups kan have overførselsværdi til mere avancerede øvelser som muscle ups og kipping pullups.

Vær opmærksom på at workshoppen handler om Strict Pullups og ikke kipping pullups. Gode strict pullups er en forudsætning for sikkert og effektivt at lave kipping pullups.

Workshoppen afholdes Tirsdag d. 11. september kl. 19-20.30 i Lagerets Open Gym.

Der er 20 pladser på workshoppen, så skynd dig at nap din plads!

Ring Muscle Up Workshop
På workshoppen vil blive gennemgået relevante progressioner og assiterende øvelser til både dem som endnu ikke kan lave muscle ups, samt dem som allerede har lavet deres første muscle ups og ønsker at blive bedre. 

Det anbefales at man kan lave minimum 3 strict pullups før man deltager på workshoppen. Hvis man endnu ikke kan dette, anbefales det at tage på pullup workshoppen først.

Workshoppen afholdes Lørdag d. 29. september kl. 11-12.30 i Smedjens sal 2.
Max antal deltagere: 12