Har du lyst til at blive en del af trænerteamet på sigt, men endnu ikke helt klar til trænergerningen i vores boxe, er CrossFit Copenhagens trænerakademi måske noget for dig.

Det får du:

Hos CrossFit Copenhagen har vi skabt de bedste rammer for at uddanne folk, som vi mener har potentiale til at blive dygtige træner. Vi kan i den forbindelse tilbyde dig et gratis undervisnings- og vejledningsforløb i både bevægelse og undervisning, hvor fokus alene er på at udvikle dine færdigheder i både forståelsen for træningen samt dine færdigheder inden for undervisning og formidling.

Trænerakademiet mødes fast to timer hver anden uge. Derudover vil der være mulighed for at komme med en af vores erfarne trænere med ud i boxene og stå for små dele af undervisningen, være med som hjælpetræner og hjælpe til med fejlretning osv.

Du kan blive en del af forløbet i mellem 3-6 måneder.

Sådan bliver du en del af trænerakademiet:

Du kan blive en del af træneakademiet på to måder. Enten kan du, som deltager på et af vores trænerkurser, blive tilbudt en plads på trænerakademiet i forbindelse med kurset.

Du kan også blive tilbudt en plads på trænerakademiet, hvis vi vurderer, at du har potentiale til at blive en dygtig træner på sigt. Du er meget velkommen til at tage fat i din træner eller sende en mail til emil@crossfitcopenhagen.dk, hvis du har spørgsmål til Trænerakademiet eller er interesseret i en plads.