Har du lyst til at blive en del af trænerteamet på sigt, men endnu ikke helt klar til trænergerningen i vores boxe, er CrossFit Copenhagens trænerakademi måske noget for dig.

Det får du:

Hos CrossFit Copenhagen har vi skabt de bedste rammer for at uddanne folk, som vi mener har potentiale til at blive dygtige trænere. Du har mulighed for ansøge til vores Trænerakademi, hvor vi kan vi i den forbindelse kan tilbyde dig et gratis undervisnings- og vejledningsforløb i både bevægelse og undervisning.

Trænerakademiet mødes tre timer hver uge. Under trygge rammer udvikler vi dine færdigheder inden for vores tilgang til træning; både i forståelsen for træningen samt inden for undervisning og formidling.

Forløbet varierer individuelt, men kan som udgangspunkt vare 3-6 måneder.

Du kan blive en del af træneakademiet på to måder:

Enten kan du, som deltager på et af vores trænerkurser, blive tilbudt en plads på trænerakademiet i forbindelse med kurset.

Du kan også blive tilbudt en plads på trænerakademiet, hvis vi vurderer, at du har potentiale til at blive en dygtig træner på sigt. Du er meget velkommen til at tage fat i din træner eller sende en mail til emil@crossfitcopenhagen.dk, hvis du har spørgsmål til Trænerakademiet eller er interesseret i en plads.