Denne persondatapolitik handler om, hvordan CrossFit Copenhagen indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med vores forretningsaktiviteter.

Information om behandling af dine oplysninger

Vi har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan vi behandler og videregiver personoplysninger. Vi behandler personoplysninger med de overordnede formål,

·   at du kan benytte CrossFit Copenhagen s digitale produkter og tilmelde dig hold.

·   at vi er i stand til at forbedre og udvikle vores produkter og tjenester til gavn for medlemmerne.

·      for at sikre, at du får et optimalt træningsforløb, og ikke går i stå med din træning.

·      for at gøre verden stærkere og sundere.

Hvilke oplysninger vi har & hvor vi har fået dem fra

  • Når du tilmelder sig som medlem CrossFit Copenhagen, indsamler vi de stamoplysninger du angiver i webshoppen (navn, adresse, CPR-nummer, telefonnummer, e-mail ect.).
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller anmoder om et tilbud (Fornavn, e-mail)
  • CrossFit Copenhagen indsamler løbende information omkring din træning og dine bookinger for, at du kan følge din egen træning og for, at vi kan optimere holdplanen.
  • Når du benytter vores hjemmesider eller apps, indsamler vi oplysninger om f.eks. den browser og den enhed du benytter, din IP-adresse, din lokation, hvilken hjemmeside du kom fra, og hvad du benyttede eller ikke benyttede vores hjemmeside/app til, eller den hjemmeside du besøgte, efter du forlod os.
  • Når du benytter en funktion på vores hjemmeside eller apps til sociale medier, og lægger informationer på sociale medie-platforme, vil det sociale medie dele disse oplysninger om dig med os.

Hvem har adgang til dine oplysninger

  • Medarbejderne i CrossFit Copenhagen har kun adgang til dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt. Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
  • Vi forbeholder os retten til at videregive dine oplysninger til eksternt medlemssystem og rådgivere, samt videregive dine data i anonymiseret form til forskning.

Indsigt

  • Du kan til en hver tid bede om indsigt i de data CrossFit Copenhagen har indsamlet omkring dig ved at sende en e-mail til kontor@crossfitcopenhagen.dk og bede om indsigt.

Sletning og opbevaring

  • Hvis du har meldt dig ud af CrossFit Copenhagen, og har betalt et evt. udestående, kan du bede om at få dine data slettet. Hvis du ikke beder om at få dine data slettet, vil CrossFit Copenhagen automatisk slette navn, adresse, cpr nummer og betalingskort efter 2 år. Transaktionshistorik bibeholdes i henhold til Bogføringsloven.
  • CrossFit Copenhagen gemmer træningshistorik, medlemsskabshistorik og bookinghistorik i anonymiseret form.

 Hvordan vi benytter dine oplysninger & hvorfor

Vi benytter dine oplysninger for at kunne opfylde vores aftale med dig, og til vores legitime forretningsinteresser, såsom:

·      at modtage dine betalinger.

·      at levere vores produkt til dig og sikre du har et godt træningsforløb.

·      for at du kan følge din egen træning, og for at vi kan optimere holdplanen.

·      at forbedre og udvikle vores produkter og tjenester til gavn for medlemmerne.

·      at analysere og lave statistik.

·      til markedsføringsformål.

·      for at sikre, at du ikke går i stå med din træning, og for at få dig til at genstarte din træning hos os.

·      For at personalisere den information vi giver til dig.

Frivillighed

  • Når du tilmelder dig et medlemskab i CrossFit Copenhagen, indsamler vi personoplysninger direkte fra dig, og du giver os personoplysningerne frivilligt. Du er ikke forpligtet til at give os personoplysningerne, men konsekvensen vil være, at du ikke kan oprette et medlemskab med månedlig betaling. Du kan i visse tilfælde oprette et dagsmedlemskab uden at videregive dine personoplysninger.
  • Når du tilmelder dig et at vores nyhedsbreve, giver du aktivt frivilligt samtykke til at modtage vores nyhedsbrev.

Kontakt

Mail: kontor@crossfitcopenhagen.dk

CrossFit Copenhagen
Griffenfeldsgade 7A, st tv
2200 København N
CVR: 31254418

Hvis vi foretager større ændringer i vores persondatapolitik, skal vi nok informere dig. Hvis det er nødvendigt, vil vi også bede om din accept af ændringerne.