OPSTARTSHOLD

HVER MANDAG, TIRSDAG, ONSDAG, TORSDAG, LØRDAG OG SØNDAG


1

MELD DIG IND

Start med at melde dig ind hos os. Det kan du gøre på forsiden.

2

TILMELD DIG

Tilmeld dig under "booking" på vores hjemmeside eller på vores App til både Android og iPhone.

3

BOOK TID

Find og book dit første hold, som i alle boxe hedder “Opstartshold”. Holdet ligger mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag i alle boxe.EN GOD START PÅ CROSSFIT

Det er vigtigt, at vores nye medlemmer får den bedste start vi kan tilbyde. Opstartsholdet er tilrettelagt specielt til dig, som måske ikke har prøvet kræfter med funktionel træning før, eller ønsker at prøve kræfter med CrossFit sammen med andre begyndere.

Opstartsforløbet er opdelt i Opstartshold A, B og C – og vil du være bedst klædt på til vores almindelig WOD´s, hvis du gennemfører alle tre Opstartshold. Du kan sagtens tage holdene i den rækkefølge, der passer bedst ind i din hverdag. Holdene følger samme skema, og du finder 
dem i alle vores boxe. Ikke alle boxe har mindst 
en dag om ugen af følgende:

Dag A vil afholdes mandage og lørdag.
Dag B vil afholdes tirsdage og onsdage.
Dag C vil afholdes torsdage og søndage.HVAD LÆRER JEG?

På opstartsholdet vil du lære de basale og fundamentale bevægelser, vi bruger i CrossFit, og du vil få et indblik i, hvorfor vi træner, som vi gør. I CrossFit bruger vi en masse forskellige udtryk som kan være lidt forvirrende til at starte med. Disse begreber vil du lære lidt bedre at kende på Opstartsholdene. De tre forskellige hold har forskelligt fokus hvor vi mandag og lørdag har fokus på squat, om tirsdagen og onsdagen på baglårs-/rygarbejde og om torsdagen og søndagen kigger primært på overkropsarbejde.

Ud over en masse teknisk arbejde vil du hver gang slutte din time med at prøve kræfter med en CrossFit-workout.KAN JEG TRÆNE PÅ ANDRE HOLD?

Opstartsholdene kan du tage et enkelt af, eller du kan tage dem alle 3. Lige meget hvad er du altid velkommen på vores almindelige hold WOD (workout of the day). 

Vi glæder os til at træne med dig!