Pictures1206
Opstartshold - en god start på CrossFit!

Det er vigtigt at vores nye medlemmer får den bedste start vi kan tilbyde. På alle vores hold modtager du personlig træning og vejledning fra underviseren, og alle øvelser demonstreres og forklares altid i løbet af timen. Men opstartsholdet er tilrettelagt specielt til dig, som måske ikke har prøvet kræfter med funktionel træning før, eller ønsker at prøve kræfter med CrossFit sammen med andre begyndere.

Opstartsforløbet er opdelt i Opstartshold A, B og C – og vil du være bedst klædt på til vores almindelig WOD´s, hvis du gennemfører alle tre Opstartshold. Du kan sagtens tage holdene i den rækkefølge, der passer bedst ind i din hverdag. Holdene følger samme skema, og du finder dem i alle vores boxe:

Dag A vil afholdes mandage og lørdage.

Dag B vil afholdes tirsdage og onsdage.

Dag C vil afholdes torsdage og søndage.


Sådan melder du dig til et opstartshold

1. Meld dig ind.
2. Tilmeld dig under "booking" på hjemmesiden eller på vores Iphone eller Android app.
3. Find og book dit første hold, som i alle boxe hedder “Opstartshold”. Holdet ligger mandag, onsdag og torsdag i alle boxe.


Hvad lærer jeg på opstartsholdet?

På opstartsholdet vil du lære de basale og fundamentale bevægelser, vi bruger i CrossFit, og du vil få et indblik i, hvorfor vi træner, som vi gør. I CrossFit bruger vi en masse forskellige udtryk som kan være lidt forvirrende til at starte med. Disse begreber vil du lære lidt bedre at kende på Opstartsholdene. De tre forskellige hold har forskelligt fokus hvor vi mandag og lørdag har fokus på squat, om tirsdagen og onsdagen på baglårs-/rygarbejde og om torsdagen og søndagen kigger primært på overkropsarbejde.

Ud over en masse teknisk arbejde vil du hver gang slutte din time med, at prøve kræfter med en CrossFit-workout.


Kan jeg træne på andre hold, når jeg er på opstartshold?

Opstartsholdene kan du tage et enkelt af, eller du kan tage dem alle 3. Lige meget hvad er du altid velkommen på vores almindelige hold WOD (workout of the day). 


Vi glæder os til at træne med dig!
popup