Helt ny booking-app med flere funktioner 

Vi forestiller os, at CrossFit Copenhagens booking-app er den app, du bruger allermest på din telefon. Derfor har vi nu sørget for en endnu bedre version, så du nemmere kan booke dine yndlingshold i din lokale box.

Den nye app har fået en række nye funktioner – og et lidt mere moderne design. Det betyder, at du nu kan:

-  Søge på hold på tværs af boxe, trænere og holdtyper.

- Personliggøre din profil med et billede. Så kan dine træningsbuddys meget nemmere finde dig og booke samme hold som dig.

- Læse om vores forskellige boxe og se alle de holdtyper hver enkel box tilbyder.

Du kan selvfølgelig stadig finde vores WOD-kalendere, følge med i dine gennemførte træninger, læse alt om workshops, nye medlemsfordele og andre nyheder. Du kan også skrive til os i Crossfit Copenhagen med ris/ros eller spørge om hjælp til alt fra medlemskab til træning.

Den nye app er at finde i App-store allerede nu og kan downloades til både Iphone og Android. Når du har hentet den til din telefon, logger du blot ind med dit medlemsnummer og de fire første cifre i din fødselsdato som din adgangskode – og så har du adgang til Crossfit Copenhagens mere end 1500 ugentlige hold og alle de spritnye funktioner i bookingappen.

Den gamle bookingapp vil ikke være tilgængelig mere fra starten af september, så skynd dig allerede nu at få hentet den nye app. Skal du have hjælp, finder du en guide til den nye app lige her

God træning!