Det er den ultimative kamp mod dig selv og de benhårde forhindringer! Nordic Race kræver råstyrke, fightervilje – og lyst til at have det virkelig sjovt.

I CrossFit Copenhagen er vi vilde med Nordic Race. Vores alsidige crossfit-træning passer godt til forhindringsløbenes krav. Derfor synes vi selvfølgelig, du skal race sammen med os og dine med-crossfittere fra din lokale box.

Særlige Nordic Race-træninger

For at være ekstra godt forberedt til Nordic Race på Amager Strand d. 19. maj afholder vi 3 sjove træningsevents op til løbet. Hver træning byder på udfordrende og fede WOD´s, som giver dig en forsmag på de skills, du skal gøre brug af til Nordic Race. Træningen er både for dig, der deltager i Nordic Race som individuel og for jer, som deltager som et hold – vi lover effektiv, inspirerende og sjov træning for alle. 

Træningen finder sted de sidste 3 søndage inden løbet; den 29. april, d. 6. maj og d. 13. maj i følgende boxe:

- Lageret, KBH NV 
- Centralen, KBH B
- Omstilllingen, Amager
- Kogeriet, FRB
- Boxen, Amager
- Kirken/Smedjen, KBH N
- Klubben, KBH Ø

- Garagen, KBH K (dog d. 28. april, 5. maj og 12. maj) 

Du booker holdet i din bookingapp.

 

Rabat på billetten

Har du ikke købt din billet til Nordic Race endnu, kan det sagtens nås. Med rabatkoden; CFC15% får du 15% på billetprisen. Køb din billet på nordicrace.dk

Tilmeld dig heatet "Crossfit Copenhagen (kun for medlemmer)" ved tilmelding til Nordic Race, så starter du/dit hold i samme heat som resten af dine med-crossfittere. 

Vi glæder os til have dig med til 3 fede træninger og et super sjovt og udfordrende løb for alle niveauer!