Skal du træne op i din lokale box til OCR løbet Nordic Race i Hasle Bakker ved Århus d. 16. juni? 

Det er den ultimative kamp mod dig selv og de benhårde forhindringer! Nordic Race kræver råstyrke, fightervilje – og lyst til at have det virkelig sjovt.

I CrossFit Copenhagen er vi vilde med Nordic Race. Vores alsidige crossfit-træning passer godt til forhindringsløbenes krav. Derfor synes vi selvfølgelig, du skal race sammen med os og dine med-crossfittere fra din lokale box.

Særlige Nordic Race-træninger

For at være ekstra godt forberedt til Nordic Race i Hasle Bakker d. 16. juni afholder vi 3 sjove træningsevents op til løbet. Hver træning byder på udfordrende og fede WOD´s, som giver dig en forsmag på de skills, du skal gøre brug af til Nordic Race. Det er både for dig, der deltager i Nordic Race som individuel og for jer, som deltager som et hold – vi lover effektiv, inspirerende og sjov træning for alle. 

Træningen finder sted 3 søndage i maj; den 13. maj, d. 20. maj og d. 27. maj i både vores fynske og jyske boxe.

Du booker holdet i din bookingapp.

 

Rabat på billetten

Har du ikke købt din billet til Nordic Race endnu, kan det sagtens nås. Med rabatkoden; CFC15% får du 15% på billetprisen. Køb din billet på nordicrace.dk

Tilmeld dig heatet "Crossfit Copenhagen (kun for medlemmer)" ved tilmelding til Nordic Race, så starter du/dit hold i samme heat som resten af dine med-crossfittere. 

Vi glæder os til have dig med til 3 fede træninger og et super sjovt og udfordrende løb for alle niveauer!