CrossFit Copenhagen ønsker igennem en målrettet og struktureret træning, at styrke og udvikle de bedste atleter i CrossFit Copenhagen.

Målet med konkurrenceholdet er på sigt at udvikle atleter, der både kan deltage i konkurrencer både som Team og Individuel for CrossFit Copenhagen.Hvad får du ved at deltage:


1. En indledende samtale, hvor målet er at finde dine svagheder, styrker, arbejdskapacitet og motivation.


2. Ud fra den indledende samtale vil der sammen med dig blive lagt et træningsprogram, hvor programmeringen er planlagt 3 måneder frem.


3. Træningsprogrammerne vil køre i cyklusser, så der skiftes mellem fokus på styrke, metcon, skills etc..


4. Workshops med fokus på skills; løb, gymnastics, VL etc.


5. Mulighed for holdtræning 2 gange ugentligt á 2 timers varighed, hvor der vil fokuseres på eksplosiv/tung/metcon træning. Du vil komme ud af din ”comfort zone”. Du får noget som du ellers ikke har mulighed for på almindelige hold.


6. Løbende opfølgning på din udvikling.Kort sagt er målet at rykke din performance yderligere et par niveauer i forhold til hvor du er i dag.Hvem kan deltage:


Konkurrenceholdet henvender sig til dem, der i dag besidder de fleste aspekter indenfor CrossFit. Men ligeså eller endnu vigtigere er at du besidder motivationen og viljen til at deltage på et konkurrencehold. Betragt det som hvis du var en del af et amatør fodbold eller håndboldhold. For at deltage på holdet kræver det et engagement fra din side og der vil stilles forventninger til dig.Målet:


Konkurrenceholdet er en langsigtet strategisk udvikling af CrossFit Copenhagen og det forventes ikke at konkurrenceholdet fra dag 1 vil vinde konkurrencer, men det er den langsigtede målsætning.Staben:


Der vil fra start være tilknyttet 4 trænere/koordinatorer til konkurrenceholdet, de er:


Daniel Kapiji


Emma Bengtsson


Jesper Mikuta


Andreas HessnerTrænernes opgave vil være at motivere og tilrettelægge træningen for atleterne, men også fejlrette og effektivisere bevægelser.Det koster ikke noget at være med på konkurrenceholdet, men der stilles forventninger til dig og til din træning.Du skal udfylde nedenstående formular for at melde dig til.

Detaljerne i formularen skal give os en fornemmelse af hvilket niveau du er på, og forberede os på den indledende samtale vi skal have med dig.

Det er derfor vigtigt for os at understrege, at du ikke bliver fravalgt hvis du eksempelvis ikke kan lave muscle ups, men at det vil være en skill vi skal arbejde på, for at gøre dig bedre.Hvis du synes det lyder interessant og du gerne vil deltage på konkurrenceholdet, så skynd dig at udfylde formularen.Når vi har modtaget formularen vender vi tilbage med yderligere oplysninger.