ET STÆRKT TEAM

Vores trænere er dedikerede, motiverede og brand gode til deres job; at guide, heppe, rådgive og opmuntre dig igennem din træning. 

Trænerteamet er sammensat af en bred vifte af trænere. Mange arbejder med kroppen på den ene eller den anden måde ved siden af trænerjobbet – som fysioterapeuter, kosteksperter, idrætskonsulenter, personlige trænere og alt muligt andet.

Fælles er, at de brænder for CrossFit og nyder at give bevægelseslære og træningsglæde videre til alle vores medlemmer lige så meget, som de elsker at træne selv.

Drømmer du selv om en karriere i CrossFit Copenhagen er vi altid på jagt efter nye, inspirerende trænere. I CrossFit Copenhagen passer vi godt på vores ansatte. Vi har mere end 200 trænere tilknyttet, som underviser alt mellem 8-30 timer – og har altid plads til nye, dedikerede trænere.


7 GODE GRUNDE TIL AT TRÆNERJOBBET I CFC ER VERDENS BEDSTE JOB

1. Man møder en masse skønne, dejlige, søde og engagerede medlemmer.

2. Vi holder inspirationsdage, trænerworkshops og fællestræning, hvor man kan dygtiggøre sig og blive bedre fagligt og teknisk

3. Sommerfesten er episk – og julefrokosten det samme.

4. Gratis ubegrænset træning på alle hold, i alle boxe.

5. Fællesskabet er fedt og vi vægter et godt socialt miljø højt.

6. Stor fleksibilitet i forhold til arbejdstid og –sted.

7. Kollegaerne er virkelig stærke


Du kan læse mere om, hvordan du bliver en del af holdet lige

her


  DET SIGER TRÆNERNE SELV


  Anders

  "Jeg elsker at være træner, især i de øjeblikke hvor man kan se medlemmer blive stærkere og bedre i deres teknik baseret på den feedback og undervisning de får af en. Det motiverer mig rigtig meget at se de samme folk komme fast på ens hold. Det giver en følelse af, at man bidrager positivt til deres udvikling."

  Denise

  ”Som træner i CrossFit Copenhagen får jeg lov til at komme helt tæt på vores skønne medlemmer. Jeg er med når der grines og når der grædes, jeg får lov at hive folk op efter et nederlag og juble over deres succeser, både de små og de store - det er en kæmpe ære og jeg er stolt af at kunne kalde mig træner i CrossFit Copenhagen.”

  Kathrine My

  "Jeg elsker at være træner fordi det giver mig mulighed for at dele min glæde for CrossFit og bevægelse med hundredvis af mennesker hver uge. At mærke dét sammenhold, den umiddelbare bevægelsesglæde og det engagement, som bobler i salen under et hold er helt unikt gør det til et ganske særligt job"