CFC LIGA 2018

Deltag i årets interne CrossFit Copenhagen-konkurrence for teams. Online og for alle niveauer! Vi lover:

4 uger med 4 fede workouts

Lækre præmier

 Masser af sprudlende CrossFit-stemning

Hvornår?
Hver mandag kl 12.00, startende fra mandag d. 1. oktober, offentliggøres en WOD,  som skal  gennemføres i teams af to. I skal registrere jeres score senest den efterfølgende søndag kl. 23.00.

Regler
I deltager i team af 2; herre/dame division.
Hver uge vil der være en skaleret og en rx version af ugens WOD.

I skal skrive jeres score ind online via. boxpeak og I kan løbende følge jeres placering online.

Top5 skal have filmet deres WOD i hver uge. Videoen skal ikke lægges på boxpeak, men I kan blive bedt om at sende jeres score for validation. Har I derfor ambitioner om, at placerer jer i toppen og gå efter præmierne, så sørg for, at få jeres WODs filmet.

Der må kun være 1 træner/konkurrenceatlet på et hold. Altså kan et hold ikke bestå af en træner og en konkurrenceatlet, eller af 2 trænere osv. Med konkurrenceatlet menes medlemmer, der konkurrerer i CrossFit på højere niveau - hvis du er i tvivl, så er du nok konkurrenceatlet ;)

Lad os følge med!
Brug #cfcopen på instagram, så vi kan se jeres billeder og film fra de forskellige workouts.
Der vil løbende være konkurrencer for ugens #cfcliga post. Føg med på Instagram for mere info

Præmier
Der vil være præmier til de bedste instagram-posts fra konkurrencen, og selvfølgelig til top 3 teams i begge rækker! Vi glæder os til at finde ud af hvem der er de bedste crossfittere i CFC, og håber i alle sammen, uanset niveau, vil deltage i den interne Liga, for verdens største Crossfit fællesskab, Crossfit Copenhagen! 

TILMELDING!
Sådan tilmelder du dig: 

  • Begge holddeltagere skal oprette hver jeres profil hos boxpeak HER  under "Register" i højre hjørne. 
  • I får så tilsendt en mail med aktiveringslink til boxpeak. Klik på linket og der vil stå "Account Verified". Når I begge har gjort det er i oprettet som brugere, og kan tilmelde jeres hold til konkurrencen.
  • Den ene af deltagerne går til DETTE LINK og vælger "register" her indskriver I holdnavn, og tilføjer den anden holdkammerat. 
  • Nu er I tilmeldt! I skal nu bare gå i hård træningsmode og vente på, at den første WOD bliver frigivet mandag d. 1. oktober kl. 12.00 på instagram og på boxpeaks hjemmesiden!