Bliv træner hos CrossFit Copenhagen

Drømmer du om, at blive en del af Danmarks stærkeste og gladeste CrossFit-team, så har du chancen her. Vi afholder løbende trænerkurser. Kurserne vil blive afholdt lørdage og søndage fra kl. 9-17 enten i Trykkeriet i KBH NV eller Boxen i KBH S. 
Vi søger trænere til vores centre i København - tilmeld dig nedenfor.


 Vi har ledige kurser den:

11.-12. Januar på Rentemestervej 56, KBH NV (Trykkeriet)

25.-26. Januar på Dannebrogsgade, KBH V (Centralen) 

8.-9. Februar på Rentemestervej 56, KBH NV (Trykkeriet)

Du vælger selv hvilken dato der passer dig i tilmeldingen via linket herunder: 


TILMELD DIG HER

English Course in February

Come join the strongest and most committed CrossFit team in Copenhagen! 
On the 22th and 23th of February, we are hosting our very first trainer course in English. This will take place in Trykkeriet from 9am-17pm.
You can claim a spot at the course by filling out an application form right here: 

Sign Up

 


Trænerakademi

Ud over trænerkurset har du også mulighed for at blive en del af Trænerakademiet, hvor du i et længere forløb kan udvikle dine færdigheder inden for undervisning i CrossFit.

Læs meget mere om Trænerakademiet og hvordan du bliver en del af det på linket her:

Trænerakademi


HVORDAN ER DET AT VÆRE TRÆNER I CFC?

Måske er du lige væltet ud af sengen med morgenhår – eller drønet direkte fra din travle arbejdsdag. Du er hoppet i træningstøjet. Morgentrætheden, arbejdsstressen og alt andet skal glemmes for en time. Og så går det løs… med vægte, makkerwods, burpees, morskaben og euforien, når uret bipper og timecap er gået. Du highfiver makkeren og smiler til træneren. Glæden, begejstringen og jublen stråler ud af dig.

Og det er den begejstring, den jubel – og det smil, der gør trænergerningen i CrossFit Copenhagen til noget helt specielt.

I løbet af én time, kan man få smilet frem på 15 mennesker. Det giver mange hundrede store, brede smil i løbet af en arbejdsdag. Det er bare én af grundene til, at vores trænere elsker deres job – og en af grundene til, at vi gør vores bedste for, at gøre CrossFit Copenhagen til verdens bedste arbejdsplads. 

Læs mere her


OM KURSET

Forudsætninger for deltagelse
Vi forventer, at du har længere tids erfaring med CrossFit, samt kender og forstår de fundamentale bevægelser. Kursets formål er ikke, at gøre deltagerne bedre til CrossFit, men er udelukkende at udvikle kursisternes undervisningsevner. CrossFit øvelseskendskab og erfaring i udførsel er således en forudsætning, erfaring med at undervise er en stor fordel, men intet krav. Du behøver IKKE kunne dødløfte 200 kg. eller lave MU, men du skal brænde for at formidle og dygtiggøre andre i CrossFit, samt have et ønske om at blive en del af vores fantastiske team i CrossFit Copenhagen. Vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme aspiranternes ønsker om timer og arbejdssted. 

Kursets formål
Trænerkurset henvender sig til dig, som ønsker at blive instruktør i CrossFit Copenhagen. På kurset vil du få både teoretisk og praktisk forståelse for, hvordan du anvender de undervisningsværktøjer, vi bruger i CrossFit Copenhagen, og samtidig få vurderet dit potentiale som træner. Der er ikke tale om en form af Cert 1, og der er ingen garanti for at blive tilbudt et job som træner efterfølgende, men vi kan garantere dig, at du vil forbedre dine formidlingsevner, og få inspiration til at udvikle dig til at blive en dygtig træner.
I CrossFit Copenhagen er der både mulighed for at arbejde deltid og fuldtid som træner. Indgangsvinklen for videre muligheder i CrossFit Copenhagen er at komme igennem trænerkurset. 

Indhold og fokus
På kursets vil der løbende være en veksling mellem teori og praksis. Som kursist vil du være "på" fra første færd, når teorien og dine evner som træner skal prøves af i praksis. Kursets fokus vil ligge på dine evner til at instruere i en øvelse, dine egne tekniske færdigheder og ikke mindst din fremtræden. Du vil blandt andet lære:

- hvad der har gjort CrossFit Copenhagen til en stor succes.

- hvordan man underviser i en øvelse på en enkel og struktureret måde

- hvordan man anvender progressioner i både simple og mere komplekse øvelser

- hvordan man fejlretter, så man kan gøre alle bedre

- hvordan man "skalerer" en øvelse eller en WOD, så alle kan være med

- hvordan man planlægger og organiserer en time, så der er en klar rød tråd

- hvilke karaktertræk der kendetegner en god træner

- hvad der motiverer folk, og hvordan man gør det i praksis

- hvad DU skal gøre for at blive en bedre træner

Kurset afsluttes med en individuel mundtlig evaluering, hvor du vil få at vide hvad du gør godt, og hvad du kan blive bedre til. Hvis man har klaret kurset tilfredsstillende vil man blive tilbudt at gå videre til vores følforløb. I følforløbet vil du komme til at undervise et hold med en af vores garvede trænere på sidelinien til at give feedback. Gennemføres følforløbet også tilfredsstillende vil du blive tilbudt et fast trænerjob hos CrossFit Copenhagen. Som træner kommer du til at indgå i vores dynamiske team, og får i høj grad mulighed for at videreudvikle dine færdigheder inden for CrossFit.