MØD VORES KOSTVEJLEDER MIA FURU 

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Rigtig mange af os har en masse gode intentioner om måder vi vil handle på og ting vi vil opnå. Men når det kommer til stykket er det bare ikke altid lige nemt at få disse ønsker og drømme realiseret. Hvad gør det så svært, at gøre præcis det vi vil (f.eks nøjes med to stk. chokolade, eller spise nogle flere grøntsager)? Ingen mennesker er hverken dovne eller mangler rygrad, til gengæld kan man mangle redskaber til at handle efter intentionen og det kan jeg hjælpe med at give.

Træner du mange gange ugentligt, måske med henblik på konkurrencer kan det være en idé at fokusere på sportsernæring. Ved en gennemgang af din kost vil vi her for eksempel arbejde med energimængde, timing af måltider og generel optimering med henblik på præstation. Kunne du være interesseret i en konsultation eller et forløb, kan du i kontaktformularen skrive lidt om din nuværende situation, hvorefter jeg vil kontakte dig.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Mia Furu. Min interesse for det ernæringsfaglige felt bunder i at jeg i mange år har dyrket elite idrætsgymnastik, på nationalt og internationalt niveau. Mit forhold til mad og træning har ændret sig utrolig meget de seneste år, og jeg har på egen krop erfaret, hvad et fornuftigt forhold til mad kan gøre ved både krop, psyke og præstation. Jeg fik i en ung alder skabt et “usundt” og uoplyst forhold til kost og ernæring, hvor jeg konstant var optaget af mad, udseende og vægt. Dette havde kun en hæmmende effekt for min træning og fjernede fokus fra det jeg ville opnå.

Min uddannelse i ernæring og sundhed har givet mig den viden inden for ernæring, som jeg troede jeg havde gennem min gymnastiske karriere, men jeg i virkeligheden manglede. Efter min bachelor tog jeg uddannelser som coach inden for vaner og overspisning som yderligere har gjort mig bedre i stand til, at hjælpe andre med at bruge og implementere viden om kost i deres liv.


PRISER


Regular:

  • Intro: 199 kr (30 min)

  • 1 session á 50 min: 799


Køb klippekort og spar penge

  • 3 sessioner á 50 min: 2199 kr (spar 198,-)

  • 6 sessioner á 50 min: 4349 kr (spar 445,-)

  • 9 sessioner á 50 min: 6599 kr (spar 592,-)

  • Afsluttende samtale á 30 min (uanset forløb) 299 kr


Skype sessioner

Har du ikke mulighed for at mødes med mig, tilbydes sessioner over Skype.


Kontakt mig via kontaktformularen til en uforpligtende samtale og find ud af hvilket forløb der passer bedst til dig.

Betaling sker via mobilepay eller bankoverførsel.

Kontakt Mia Furu via. formularen her

Fill out my online form.