8 ugers Mommy Bootcamp på lukket hold i August! 

Vil du gerne i form efter fødslen og er det svært at komme i gang igen? Så er vores Mommy Bootcamp i 8 uger noget for dig!

CrossFit er verdens bedste træningsform – også for mødre :) Hver træning er dedikeret kun til dig og din krop. Vi sveder, bliver stærkere og har det sjovt. Udgangspunktet for træningen er alt det bedste fra CrossFit og vi arbejder vi med simple øvelser, så alle kan være med – uanset om du er tidligere idrætsudøver, hyggemotionist eller aldrig har trænet før.

Lige nu har du chancen for at blive en del af vores Mommy Bootcamp, som er et 8-ugers træningsforløb, skabt helt specielt til dig, der ønsker at blive i bedre form, styrke din krop og prøve kræfter med CrossFit i helt trygge omgivelser. Din baby er selvfølgelig velkommen, og der er tid til både amning og vandpauser undervejs. Din baby kan hygge sig på vores legetæppe, være med til træningen eller sove i en barnevogn udenfor ved siden af salen. 

Vi starter til august, du kan se de specifikke startdatoer og steder herunder, hvor du også tilmelder dig. 

Hvad går CrossFit Mommy Bootcamp ud på?

  • Du får 1 træning om ugen i 8 uger på et særligt Mommy Bootcamp-hold. Det er et lukket hold, så du vil møde de samme mødre og babyer hver gang. Træningen varer 1,5 time og du kan selvfølgelig have din baby med inde i salen på et legetæppe.
  • Træningen er tilrettelagt efter, at du kommer fra en periode uden træning. Vi starter derfor stille og roligt op, så din krop kan vende sig til at være aktiv. Vi følger et program i de 8 uger, som sørger for, du oplever fremgang i din fysik. Målet er, at du både forbedrer din krop og din teknik i løbet af de 8 uger.
  • Udover den ene ugentlige træning kan du også deltage på vores åbne CrossFit Moms hold, som afholdes hver eneste dag rundt om i vores boxe. Du kan se hvornår HER. Du kan også deltage på vores andre hold – vi tilbyder både almindelig workouts, styrke,mobility og meget andet.

Pris: 199,- inkl. oprettelse

Du vil altså samtidig få et medlemskab til CrossFit Copenhagen i de 8 uger, så du kan træne på de hold du ønsker ved siden af Bootcamp-holdet.

Tilmelding til Mommy Bootcamp
Skjulet, Vanløse: Onsdag 10-11:30  Første træningsgang 7/8. TILMELDING 

Lageret, KBH NV: Onsdag  9-10:30   Første træningsgang 7/8. TILMELDING 

Omstillingen, KBH S: Torsdag  9-10:30 Første træningsgang 8/8. TILMELDING 

Centralen, KBH V: Onsdag kl 11-12:30  Første træningsgang 7/8. TILMELDING 

Bazaren, Valby: Tirsdag kl 10-11:30 Første træningsgang 6/8. FULD BOOKET

Kogeriet, FRB: Tirsdag kl 10-11:30 Første træningsgang 6/8. TILMELDING 

Klubben, KBH Ø: Fredag kl 11-12:30 Første træningsgang 9/8. TILMELDING 

Posthuset, Gentofte: Onsdag kl 10-11:30  Første træningsgang 7/8. TILMELDING - Få pladser tilbage

OBS! Du vil modtage en infomail et par dage inden bootcampen starter. Når du har tilmeldt dig her vil du først modtage vores standard tilmeldingsinformation