2020 CHALLENGE: 
Nu har du chancen for at blive en del af “2020 CHALLENGE” og gå ind i 2020 stærkere og gladere med et medlemskort til CrossFit Copenhagen. Vi samler et helt hold af deltagere, som sammen med en af vores kompetente trænere, bakker dig op i din træning i et nyt træningsforløb på 3 måneder.

Tilmeld dig her!

Fill out my online form.

Hvorfor?
Fordi træning hos os er virkelig effektivt. Du bliver bedre, stærkere og sundere, når du træner under vejledning af vores dygtige trænere - og når resten af “2020 CHALLENGE”-deltagerne hepper på dig. 

Det får du:
3 måneders træning hvor du frit kan deltage på alle vores hold. 

Ubegrænset adgang til alle vores træningsfaciliteter og hold i hele vores åbningstid.

Adgang til et lukket forum på Instagram, hvor du får personlig rådgivning og vejledning af “2020 Challenge”-træneren.

Mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp og opbakning af “2020 Challenge”-træneren og resten af “2020 Challenge”-deltagerne på Instagram - lige når det passer dig!


  Kan jeg være med?
  Ja! Hvis du drømmer om at komme i (bedre) form. Træningen tilpasses dit niveau, så vi lover dig udfordring og resultater uanset udgangspunkt.
  **Tilbuddet er kun for dig der ikke har været medlem de sidste 6 måneder**

  Hvad koster det?
  199 kr. Inklusiv 3 måneders gratis træning, personlig rådgivning og ubegrænset adgang til alle hold - inkl. opstartshold. Efter de 3 måneder overgår du til almindeligt medlemskab hos os, så du kan fortsætte dine nye træningsrutiner.

  Endelig tilmelding 
  Du vil efter din tilmelding her modtage en mail med endelig tilmelding. For at blive en del af 2020 Challenge er det vigtigt at du melder dig ind via. linket i den mail. 

  Vi glæder os til at træne med dig! 

  OBS: 2020 Challenge gælder kun for personer, der ikke har været medlem af CrossFit Copenhagen de sidste 6 måneder.