Tilbage

Workshops i Crossfit Copenhagen!

Vi har slået os sammen med de klogeste hoveder og dygtigste trænere i CFC, for at sammensætte en workshop plan for de første halvår af 2019.

Alle vores workshops i KBH har en egenbetaling på 75 kr, som vi opkræver automatisk på næste regning. Hvis du har trænet med os længe og tjekker ind med dit guld-kort, er workshops uden beregning!

Workshops optræder i bookingappen 14 dage før start, og de første workshops er allerede klar!

Rigtig god fornøjelse! 

Få din første pullup

Fysioterapeut Andreas Hessner/Jens Vallenhoff

Onsdag d. 22/5 Nordvest, Lageret Sal 3 19.00-20.30

Workshoppen er til dig, der enten vil have din første strict pullup eller allerede kan lave strict pullups men vil være endnu stærkere. Der vil blive gennemgået hvilke teknikker og øvelser du kan lave for at øge din pullup-styrke. Når du går fra workshoppen vil du vide præcis hvad du skal gøre for at opnå dit mål med pullups!


Double Unders

Thomas Christophersen

Lørdag d.1/6 15-16 Vesterbro, Centralen Sal1 

Bliv en ninja med et sjippetorv. Thomas Bysøe Christophersen og Katia Thanild lærer dig at lave double unders. Vi skal ikke sjippe en hel time, men øver os i relevante progressioner og får forhåbentlig stabile flotte double unders!
Basic gymnastics

Fysioterapeut Andreas Hessner/Jens Vallenhof

Lørdag 11/5 kl.9-12 Nordvest, Lageret

Lørdag 25/5 kl 9-12 Kirken 1. sal

Workshoppen er til dig, der gerne vil forbedre de basale gymnastiske øvelser, der laves i CrossFit. Der vil blive arbejdet på pullups, toes to bar, handstand, handstand pushups og ring dips. Der vil blive gennemgået både strict og kip variationer af disse øvelser. Dertil vil de få en masse relevante progressioner og støtteøvelser til de bevægelser vi øver.   


VægtløftningEmil Matthews


Søndag 12/5 12-14 Snatch, Amager, Omstillingen Sal1 

Søndag 26/5 12-14 Clen&jerk, Amager Omstillingen sal 1

Søndag d.2/6 9-11 Snatch, Vanløse, Værkstedet Sal2 

Søndag d.16/6 9-11 Snatch, Vanløse, Værkstedet Sal 2

I løbet af de 2 timer vil du få en grundig teknisk gennemgang af de 2 typer løft i vægtløftning. Du vil blive introduceret for forskellige progressioner og øvelser, der vil hjælpe dig til at blive mere komfortabel med stangen i hænderne.

Handstand-walk

Thomas Christophersen 

Lørdag 1/6 kl. 16.00-17.00 Vesterbro Centralen

Har du lyst til at lære at gå og stå på hænder? Så har Thomas Christophersen en workshop til dig. Her vil vi fokusere på teknik og progression mod at få en bedre balance mens vi har fødderne vendt mod himlen. Dette er din chance for at få styr på HS-walk, og imponere strand- og havegæster hele sommeren!