Tilbage

CrossFit er måske verdens mest sociale træningsform - og det lever vores bookingapp fremover også op til. Nu kan du nemlig invitere dine venner til at træne med dig i bookingappen, så I kan tilmelde jer samme hold og træne sammen. Yes!

Følg dine venner
Ud over at det bliver endnu nemmere at få aftalt træningen med din træningsbuddy, får du også adgang til et feed, hvor du kan se din og dine venners træningsaktivitet. Find dine træningsbuddys og bliv "venner" med dem i appen, så kan I både følge med i hinandens hold og træninger og invitere hinanden til flere af slagsen.Dine træninger giver resultater
Du finder også en side med små badges - små træningspokaler - som du kan opnå med din træning. Et bestemt antal træninger, holdtyper og træningstidspunkter udløser en badge i din app. Og en kæmpe high five fra hele team CFC selvfølgelig.  

Har du været på Gymnastics, trænet flere weekender i træk eller i flere forskellige boxe, får du en badge i

appen. Du kan opnå mange forskellige badges - og jagten starter allerede nu! Alt hvad du booker og fremmøder dig fra i dag og fremover tæller med. Det samme gælder naturligvis dine træningskammerater - og så snart I er blevet venner i appen, kan I følge med i hinandens badge-scoringer.
Vi bakker både dig, og alle dine træningsvenner, op og glæder os til at se jer til træning.Mere stabil app

Endelig har appen også fået et par små justeringer, som giver øget stabilitet og gør bookingen endnu nemmere. Adgangen til WOD-kalender finder du under selve holdet og din medlemsprofil har også fået et løft. Du finder funktionerne i CFC´s bookingapp allerede nu!

God fornøjelse med bookingen - og træningen.