Tilbage


"Hej alle. I får lige en lille historie om min oplevelse med Open. Sidste år deltog jeg i Open, og endte som den lavest placerede af alle på Centralen, der lavede alle workouts Rx. Det kunne man umiddelbart tro var en dårlig og skuffende oplevelse, men i virkeligheden var det for mig en af de fedeste oplevelser, jeg har haft i min tid med Crossfit.

Og hvorfor så det? Ja, nu skal du høre. Open er en konkurrence - men mest af alt en konkurrence mod dig selv. For det er det tidspunkt på året, hvor vi som crossfit'ere kan få lov til at teste os selv og vores udvikling, for på den måde at finde ny motivation til at udvikle os. Jeg fik fx min første handstand pushup nogensinde under 18.4, og for mig var det en kæmpe sejr og en enorm motivation til at blive bedre.

Så selvom det er hårdt, svært og til tider frustrerende at være med i Open, så giver jeg hermed en stor opfordring til at så mange som muligt deltager, da I helt sikkert vil opleve personlige sejre ligesom mig. Og I vil også opleve et fedt community, der hepper, støtter og hjælper jer til nye PRs og sjove oplevelser - også selvom du måtte havne i bunden af leaderboardet.

Nu vil jeg gå ind og tilmelde mig Open.

/Marcus

P.S. Jeg savner Centralen, og derfor vil jeg til Open vende tilbage og køre så mange workouts som muligt i min gamle box. Glæder mig til at se jer igen"