Tilbage

Er du [Jo:ga] og Crossfit Copenhagens nye content-producer?

Content-produceren hjælper os med at skabe visuelle løsninger på kommunikative opgaver. Du sætter billeder, video og grafik på vores budskab om en sundere og stærkere verden!

Du vil arbejde tæt sammen med vores medie- og brand ansvarlige i både [jo:ga] og Crossfit Copenhagen, for at skabe inspirerende content der afspejler vores værdier som træningsfællesskab.

Du får du brug for din erfaring eller uddannelse indenfor foto- og videoproduktion og grafisk design, når du deltager i udviklingen af den visuelle identitet og æstetik, samt produktion af indhold til markedsføring og intern kommunikation.

Vi tilbyder en stilling med stor afveksling i arbejdsopgaver, kreativ frihed og masser af indflydelse på din daglige arbejdsgang.

Du vil blive en del af en virksomhed i udvikling, med et levende kontor på ca 10 ansatte der træner sammen, griner sammen og hjælper hinanden, mens vi arbejder hårdt for at udvikle fremtiden for verdens største CrossFit fællesskab og en af Københavns nyeste yoga-successer.


Stillingen er 30-37 timer, weekend eller aftenarbejde kan forekomme.

Tiltrædelse allerede d.1 dec. eller hurtigst muligt efter.

Send dit CV og fortæl os hvad du kan bidrage med i medieafdelingen på
media@crossfitcopenhagen.dk

Crossfit Copenhagen Aps

[Jo:ga] ApS

Griffenfeldsgade 7 A, st.

2200 København N