Tilbage

Crossfit Open 2020

HVAD ER CROSSFIT OPEN?

Open er verdens største sportsbegivenhed, hvor du konkurrerer mod dig selv, og resten af verdens crossfittere, over 5 weekender! Det koster 20$ at deltage, og konkurrencen begynder d. 10.oktober. Hver uge offentliggøres en ny workout, som vi gennemfører sammen nede i din lokale box. Vi arrangerer events i alle boxe, hvor certificerede dommere og trænere vil hjælpe dig gennem standarder for øvelser og taktik for workouts, så du får registreret det bedst mulige resultat. 

Flere hundredetusinde Crossfittere fra hele verden deltager, og i år skal DU også være med! 

KAN JEG VÆRE MED?

JA! Open er for alle - uanset niveau. Hver eneste workout kan gennemføres enten RX eller Scaled og der er divisioner for alle niveauer; børn, begyndere, masters osv. 

Vi hjælper hinanden med tips og tricks og opbakning, og en af vores med-crossere dømmer vores indsats. Uanset niveau er det en god anledning til at teste sig selv, finde svagheder, ukendte styrker og mind-set når uret tæller ned. 

Vi glæder os til at se dig til nogle fede, sjove og udfordrende OPEN GAMES Workouts I din lokale box. Find og book holdene i din bookingapp!

Du kan læse mere om "The Open" og tilmelde dig på CrossFit HQs egen hjemmeside her.