Tilbage

BATTLE OF THE BOXES - EN KONKURRENCE FOR ALLE NIVEAUER

Har ud nogensinde prøvet CrossFit som konkurrencesport? Har du lyst til at prøve en lidt anderledes workout og teste dig selv i vante omgivelser i din lokale box, sammen med en makker? Så har vi lavet den perfekte konkurrence for dig! 

Fredag d.10/5 kl.18-21 kan du prøve kræfter med din første konkurrence i CrossFit for alle niveauer, når vi afholder vores qualifier i alle 26 boxe samtidig! 

Vi har gjort det let for dig at være med, da konkurrencen foregår næsten som et almindeligt CrossFit hold i din lokale box, hvor træneren gennemgår standarder for bevægelser og sætter workouten i gang.

Den store forskel er, at du vil blive tildelt en dommer der tæller dig og din makkers repetitioner, og du får mulighed for at give den lidt ekstra gas i en konkurrence-setting. 

Tag fat i din bedste Crossfit-buddy og meld dig til i appen (kun en af jer skal booke plads).

Vi er ved at finde de sødeste mennesker fra din lokale box, sammen med din community manager, til at yes og no-reppe dig og din makker gennem en aften med sjove og udfordrende workouts.
Skriv endelig i grupperne, hvis du har lyst til at hjælpe til på aftenen , eller har spørgsmål til dagen! 

Vi glæder os til at se dig til din, måske, første CrossFit konkurrence!

TO SCALE OR NOT TO SCALE?


Der er lagt op til en workout der skal afgøre flest mulige styrker og svagheder i løbet af en time. Derfor er det slet ikke meningen at alle hold skal kunne nå gennem workouten, og hvorvidt du tror, du kan gennemføre skal ikke være afgørende for om du vælger at stille op i Scaled eller RX.
Vi skal simpelthen bare se hvor langt i kan nå, for at der kan komme et tydeligt vinderhold videre til finalen i august.

RX
Hvis en eller begge fra holdet kan udføre gentagelser af de bevægelser der indgår i workouten RX , skal i nok melde jer til her! Også selvom i ikke forventer at nå igennem alle bar muscle-ups.

SCALED
Hvis i derimod skalerer ofte på almindelig WOD, og kæmper med teknik eller vægt på worokuten RX, kommer i nok til at have en sjovere workout i Scaled-rækken.

KONKURRENCE OG COMMUNITY

CrossFit Copenhagen er verdens største CrossFit udbyder, og derfor er det kun naturligt at vi også har en stor intern konkurrence, der er så indkluderende som muligt for alle niveauer der har lyst til at prøve kræfter med Crossfit som konkurrencesport.

Ud over selve træningen, er vores fællesskab det vigtigste i CrossFit Copenhagen. Derfor har vi forsøgt at skabe en konkurrence der er sjov at deltage i, uanset om du først er begyndt på Crossfit for nyligt, eller har været med på rejsen lidt længere.

Vi glæder os derfor også til at se så mange af jer som muligt heppe på de andre teams, mens de forsøger at gennemføre workouten. Og vi håber i er klar på at have en lidt anderledes fredag aften med os andre i boxen.

Heineken 0.0 har sponsoreret 100 alkoholfri øl til alle boxe, så der er en forfriskning til alle tilskuere! 

Din community manager glæder sig til at se dig!