Adresse: Jagtvej 217, 2100, København, DK

Åbningstider: Mandag-fredag: 5.45 - 22.00 Weekend: 7.45 - 20.00
Åbningstider i receptionen: Mandag kl. 17.30 - 20.00 Onsdag kl. 17.30 - 20.00

CrossFit Copenhagens næstældste box hedder Klubben og ligger i boldklubben Skjolds gamle lokaler på jagtvej på Østerbro. Holdfølelsen, sammenholdet og den venskabelige stemning fra fodboldtiden lever stadig videre i lokalerne – nu er det blot dagens WOD, den fede stemning er bygget op om.

Faciliteter
Klubben består i dag af 2 sale; en til almindelig holdtræning og en til styrke- og mobilityhold samt Open Gym. Salene har store vinduer, så der er masser af lys og luft. Der er næsten altid kaffe på kanden, hygge i lounge-området og søde Klubben-medlemmer, der glæder sig til træne med dig.

Træning i Klubben
Vi tilbyder holdtræning gennem det meste af dagen i Klubbens to sale. Ikke langt fra Klubben finder den ugentlige Outdoor WOD sted. Her mødes vi i Fælledparken og fyrer den af med en masse CrossFittere. Der er tit over 50 deltagere, så stemningen er virkelig noget specielt. Hvis du vil træne selv, kan du gå i Open Gym, der findes i sal 2, når der ikke er hold.