https://crossfitcopenhagen-dk.s3.amazonaws.com/uploads/widget_asset/asset/11/intro.jpg

TRÆN HELT INDTIL 1. MAj FOR KUN 49 KR!

TRÆN HELT INDTIL 1. MAj FOR KUN 49 KR!

Tilbuddet gælder indtil torsdag!


OBS: Med dette tilbud kan du tidligst melde dig ud efter 3 måneder. Mindstepris er 438 kr. Tilbuddet er kun gældende for personer, som ikke har været medlem de seneste 6 måneder.HVORDAN STARTER JEG?

Vi tilbyder opstartshold, hvor du kan få en sjov, sikker og effektiv start på din træning hos CrossFit Copenhagen. Læs mere om opstartsholdene her.

Se opstartshold


HVAD ER CROSSFIT?

Crossfit er sjov, effektiv og funktionel træning for alle. Vi bruger bla. kasser, reb, sjippetov, dæk, hamre, kettlebels og vægtstænger i den daglige træning i CrossFit Copenhagen.

LÆS MERE HER


TRÆNING HOS OS

I CrossFit Copenhagen bliver du altid guidet igennem din træning af vores kompetente trænere, godt hjulpet af vores stærke community.

KOM IGANG HERMEDLEMSKABER

Vi har gjort det simpelt at være medlem hos CrossFit Copenhagen og du kan nemt vælge det medlemskab, som passer ind i din hverdag. Du har altid ubegrænset adgang til vores faciliteter og kan vælge imellem et væld af hold. 

LÆS MERE HER

 

 

 


DET SIGER VORES MEDLEMMER

“Ikke alene skaber Crossfit gode træningsmæssige resultater, det er også en enormt hyggelig og sjov måde at træne på. Man lærer hurtigt folk at kende da al træning foregår på hold - noget man ikke just kan sige om monotone træningscentre hvor man holder sig for sig selv.”

Ulrik Stavnsbjerg Offersen

“Jeg træner crossfit fordi det er sjovt og effektivt i forhold til den tid jeg skal investere, og vigtigst af alt er det let at holde motivationen oppe på grund af de mange søde mennesker, der træner og underviser”
Anders Theut

“Jeg træner i Crossfit Copenhagen, fordi man her finder et hyggeligt fællesskab, kompetente trænere og en sjov og udfordrende træning. Jeg er vild med Crossfit, fordi man er garanteret sved på panden, variation, udfordring, udvikling og udbytte af træningen.”
Ida Lykke Brand


"Fordi Crossfit er den mest intense, effektive og varierede træningsform, du kan forestille dig."
Freja Krab Koed EriksenVI ER MEGET SOCIALE PÅ #CROSSFITCPHKONTAKT OS

Vi er altid til at få fat i og hører meget gerne fra dig.

Kontakt os

 


BOOKING

 

Vi har mere end 1500 hold hver uge i vores 26 boxe. Alle hold kan du booke via vores website, vores app "CFC Booking", og på bookingskærmen i boxene.


BOOK DIT HOLD HER

 

 

   


_

NYHEDER

Følg med i alt det nye, der sker i CrossFit Copenhagen lige her. Du finder også træningsprogrammer, information om workshops, arrangementer og masser af inspiration til din træning.

 

NYHEDER