Pictures237


Så åbner vi op for endnu flere fede hold. Alle kettlebell entusiasterne blandt jer får nu, hvad jeres hjerte begærer ... en hel time kun dedikeret til træning med jernkuglerne!

Hver onsdag vil der på 1. th være hele 3 Kettlebell hold: kl. 17:15 - kl. 18:15 og kl. 19:15.

Vi starter med de nye hold allerede i næste uge onsdag, d. 9. marts.

Underviseren på holdet er vores nyeste træner Sif Skov Hansen på 24, som har en masse erfaring med kettlebell træning og undervisning. Her lidt info om Sif:

Sif er DIF Diplomtræner på niveau 3 i personlig træning, holdtræning og styrketræning. Hun har trænet kettlebells siden November 2008 og er uddannet instruktør i kettlebells indenfor "International Union of Kettlebell Lifting (IUKL)".

I november 2010 stillede Sif, som den første danske kvinde, op til verdensmesterskabet i kettlebell. Her konkurrerede hun i Snatch for kvinder i vægtklassen under 60 kg, med en kettlebell på 16 kg. Hun træner stadig selv på konkurrenceplan og træner atleter op til konkurrencer.

"Jeg tror ikke, at der er, noget jeg ikke kan lide ved kettlebells. Jeg har længe ledt efter en træningsform, der indeholder så mange elementer. Træning med kettlebells kan gøres hurtigt for folk med en travl hverdag, til dem der vil træne længere, kan man blot gøre det mere teknikbetonet osv. Et hav af muligheder for at variere træning og finde nye øvelser. Kettlebells kan tilrettelægges til alles træningslyst. Det giver mig både styrke, mobilitet, udholdenhed og ekstrem effektiv kredsløbstræning. Jeg er klar til at give min viden og entusiasme indenfor kettlebells videre til Crossfit Copenhagens medlemmer"

Når Sif ikke træner, læser hun ernæring og sundhed på Suhrs Seminarium og nyder københavner livet på Vesterbro.

"Jeg tror ikke, at jeg er så meget anderledes end mange andre 24 årige, der bor i centrum af København. Jeg lever det travle byliv med masser af arbejde, træning og cafebesøg. Jeg drikker nok noget mindre end gennemsnittet, men det er man jo nødt til mht. til træningen. Herudover elsker jeg skateboard, snowboard og alt andet med fart og udfordringer. Så længe man er nysgerrig, lærer man noget nyt."

Velkommen til Sif ... og vi ses på 1. th til en god omgang kettlebell svingeri og mere!

popup