Pictures16

Kursets formål og indhold

Kurset er en mulighed for at vi kan give dig nogle af de undervisningsværktøjer vi anvender i CrossFit Copenhagen, og samtidig vurdere dit potentiale som træner. Der er altså ikke tale om et slags Cert 1, og der er ingen garanti for at blive tilbudt et job som træner efterfølgende. Men vi kan garantere dig, at du vil forbedre dine evner som instruktør, samt få en bedre teoretisk og praktisk forståelse for, hvordan du udvikler dig til at blive en dygtig træner.

På kursets vil der løbende være en veksling mellem teori og praksis. Som kursist vil du være "på" fra første færd, når teorien og dine evner som træner skal prøves af i praksis. Kursets fokus vil ligge på dine evner til at instruere i en øvelse, dine tekniske færdigheder, undervisningspædagogik, undervisningsplanlægning (timeforløb) m.m. I løbet af de 2 dage vil du løbende blive undervist, bedømt og evalueret.

Kurset afsluttes med en individuel mundtlig evaluering. Hvis man har klaret kurset tilfredsstillende vil man blive tilbudt fast trænerjob hos CrossFit Copenhagen. Vi kan tilbyde alt fra 10 timer om ugen til fuld tid.

Som træner kommer du til at indgå i vores dynamiske team og får i høj grad mulighed for at videreudvikle dine færdigheder indenfor CrossFit og som instruktør. Vi er et team af dedikerede crossfittere og glæder os til at byde dig velkommen.


Forudsætninger for deltagelse

Vi forventer at alle deltagere har længere tids erfaring med CrossFit, samt kender og forstår alle de fundamentale bevægelser. Erfaring med at undervise/instuere er en stor fordel. Vigtigst af alt er dog, at du har en stor passion for at formidle og dygtiggøre andre i CrossFit og ønsker at blive en del af vores fantastiske team i CrossFit Copenhagen.

Kurset koster 950 kr.

Seneste tilmelding er den 5. januar 2012. Spørgsmål sker til kursusansvarlig Thor Larsen på thor@crossfitcopenhagen.dk.

NB! Kurset er udelukkende tiltænkt folk, der ønsker at være træner i CrossFit Copenhagen! Deltagelse på kurset er ikke en garanti for at man bliver tilbudt et job.

popup