Pictures1206
Opstartshold - en god start på CrossFit!
Et tilbud til dig som ny CrossFitter er, at du kan deltage på et opstartshold. Vi har sørget for, at programmet er skræddersyet til dig som ny crossfitter. Holdene kører hver mandag, onsdag og torsdag i ALLE vores boxe. Du kan starte på hvilket som helst opstartshold på hvilken som helst ugedag du vil. Træneren skal nok tage sig rigtig godt af dig når du kommer på holdet, og give dig en god - men svedig - oplevelse. 
Disse hold giver dig den bedst mulige start på CrossFit. Programmet for de 3 dage er forskelligt, så du vil få nye udfordringer hver gang. 

Sådan melder du dig til et opstartshold

1. Meld dig ind.
2. Tilmeld dig under "booking" på hjemmesiden eller på vores Iphone eller Android app.
3. Find og book dit første hold, som i alle boxe hedder “Opstartshold”. Holdet ligger mandag, onsdag og torsdag i alle boxe.


Hvad lærer jeg på opstartsholdet?

På opstartsholdet vil du lære de basale og fundamentale bevægelser, vi bruger i CrossFit, og du vil få et indblik i, hvorfor vi træner, som vi gør. I CrossFit bruger vi en masse forskellige udtryk som kan være lidt forvirrende til at starte med. Disse begreber vil du lære lidt bedre at kende på Opstartsholdene. De tre forskellige dage (mandag, onsdag, torsdag) har forskelligt fokus hvor vi om mandagen har fokus på squat, om onsdagen på baglårs-/rygarbejde og om torsdagen kigger vi primært på overkropsarbejde.

Ud over en masse teknisk arbejde vil du hver gang slutte din time med, at prøve kræfter med en CrossFit-workout.


Kan jeg træne på andre hold, når jeg er på opstartshold?

Opstartsholdet kan du tage et enkelt af, eller du kan tage dem alle 3. Lige meget hvad er du altid velkommen på vores almindelige hold WOD (workout of the day). 


Vi glæder os til at træne med dig!
popup