Pictures239

CrossFit Games løber af stablen i slutningen af juli i år. Allerede nu er kvalifikationen til CrossFit Games startet. I år har CrossFit.com åbnet op for CrossFit Open, hvor man igennem 6 uger (6 WODs) kan teste sig mod de bedste af de bedste og hvor man potentielt kan kvalificere sig til CrossFit Games.

Hver lørdag i de næste 6 uger vil Killeren blive byttet ud med et CrossFit Games Open hold. Her er det muligt for alle vores medlemmer at komme ned og prøve sig af. Coach Asger og Coach Thor vil stå for holdene og sørge for at alle standarder overholdes.

Hvis man skal kunne måle sig med atleter verden over skal man melde sig til her. Det koster 5 dollars som er et engangsbeløb. Hver uge kan man så submitte sine resultater og så skal vi som Gym godkende resultatet. Standarder vil blive forklaret hver gang på holdene.

Hver tirsdag de næste 6 uger bliver WODen afsløret og hver lørdag kl. 16.00 i Kirken bliver der svedt, grædt, blødt og kæmpet for fuld udblæsning! Pga. festen den 19. marts lukker vi kl. 16. Det vil derfor være muligt at lave WODen i Open Gym mellem 14 og 16.

Vi håber at se mange af jer.

OBS: Det er et krav at kunne køre WODsene RX´d.

popup