Kære nye crossfitter
Vi vil så gerne, at du får en god start hos os. Derfor vil vi gerne fortælle dig lidt om det at træne i CrossFit Copenhagen. Der vil sikkert være nye udtryk, der kræver at blive gentaget, men vi vil forsøge at besvare de mest hyppige spørgsmål her. Det kan f.eks. fra starten være rart at vide, at vores centre kaldes for boxe. Så ved du, hvad du skal gå efter, når du kommer til din første træning. Hvis du ikke synes, at du får svar på dine spørgsmål her, vil både ansatte og medlemmer med glæde hjælpe dig, når du kommer til træning. På den måde kan du komme i gang på bedste vis.

Opstartsforløb
Når du på mail har modtaget dine login-oplysninger, kan du både fra smartphone og computer booke dig på hold. Her vil vi anbefale, at du tilmelder dig et af vores opstartsforløb. Her vil du over fire træninger blive introduceret til nogle af de mest hyppige øvelser, så du er godt klædt på til at fortsætte på de almindelige hold. Du kan læse meget mere om opstartsforløb her.
Når du træner CrossFit behøver du blot ganske almindeligt træningstøj og -sko. Derudover anbefaler vi at tage en flaske vand med. Husk også dit medlemskort, da du skal stemple ind, når du kommer.

Medlemskort

Du skal hente dit medlemskort i en af vores boxe, når du starter. Dette skal du bruge til at fremmøde ved bookingskærmen. Medlemskortet kan du hente på kontoret i en af boxenes receptioner. 

Åbningstiderne kan du se her

Vi er fælles om det 

Hos CrossFit Copenhagen betyder det meget, at der værnes om den stærke holdånd. Det er en del af det ekstra, man får, når man vælger CrossFit frem for et almindeligt fitness-medlemskab. Det er derfor, vores medlemmer ikke kun kommer for at træne, men også for at tage del i det sociale. Vi håber, du også vil støtte op om vores arrangementer, konkurrencer, fællestræninger mm.

Det foregår på Facebook
Dette kan du f.eks. gøre ved at følge med på Facebook. Ud over CrossFit Copenhagen-siden, er det en god idé at melde sig ind i din boxs Facebook-gruppe. Den vil holde dig opdateret med billeder, videoer og nyheder. Sociale arrangementer vil også blive aftalt her.
Du kan finde din lokale boxs side her:


Kirkens Facebookgruppe       Centralens Facebookgruppe       Klubbens Facebookgruppe
Fabrikkens Facebookgruppe       Boxens Facebookgruppe       Trykkeriets Facebookgruppe
Værkstedets Facebookgruppe
      Smedjens Facebookgruppe
      Posthusets Facebookgruppe
Maskineriets Facebookgruppe      Mejeriets Facebookgruppe
      Kompagniets Facebookgruppe
Kogeriets Facebookgruppe      Spinderiets Facebookgruppe
      Snedkeriets Facebookgruppe
Spartan Mentalitys Facebookgruppe      Bazarens Facebookgruppe      Garagens Facebookgruppe
Løfteriets Facebookgruppe                 
      Lagerets Facebookgruppe           Skjulets Facebookgruppe          
Omstillingens Facebookgruppe
      Stationens FacebookgruppeHoldtræning
Vi har ca. 1.500 hold om ugen i vores 23 boxe. "WOD" (Work Out of the Day) er dagens træning, som er ens i alle boxene. Fagord og termer bliver selvfølgelig forklaret på holdene, så man ikke er i tvivl om noget. På opstartsholdet vil der også blive fokuseret på at forklare de mest brugte ord i crossfittens verden.

Udover den daglige WOD, har vi en række andre forskellige hold: Stort Hold, VL-Hold, Kettlebell-hold, Styrkehold, Gymnastics, Mobility m.fl. Du kan læse meget mere om de forskellige hold her.

Open Gym

Du har også mulighed for at træne på egen hånd i vores Open Gym, som er vores frie træningsarealer. Her kan du køre din egen træning eller finpudse din teknik. I nogle tidsrum kan du modtage hjælp fra en tilknyttet træner.

Hvor meget skal du træne?

Det er meget individuelt, hvilken form man er i, når man starter til CrossFit. Vi anbefaler at starte ud med at træne 2-3 gange om ugen, så du kan vænne dig til træningen.

Mere om den rette beklædning

Sørg for at have noget træningstøj på du føler dig tilpas i, og som du nemt kan bevæge dig i. Vi har ikke noget forbud eller påbud om bestemt tøj.

Du bør have nogle gode - gerne flade - træningssko på, når du træner CrossFit. Vi anbefaler ikke at bruge løbesko med tykke såler ved tunge løft, da de ikke giver nok stabilitet.
Vi har en aftale med Løbeakademiet, hvor alle CrossFit Copenhagens medlemmer får 15 % rabat på CrossFit-sko, som du får ved fremvisning af medlemskort. Se evt. skoene på deres website.

Til Mobility kan du have almindeligt træningstøj eller yogatøj på. Du skal kunne bevæge dig ordentlig i det. Vi træner i bare fødder, så du behøver ikke medbringe sko.

Diverse gode råd

  • Husk at drikke vand – det bliver hårdt, og du kommer til at svede! Drik masser af vand inden, under og efter træning, så du ikke dehydrerer, og du kan yde dit bedste.

  • Få en træningsmakker - det er ofte mere motiverende. På denne måde er vejen til succes kortere. Du kan evt. finde din nye træningsmakker ved at skrive inde i din boxs Facebook gruppe.

  • Planlæg din træning og prioriter den! Skriv det ind i din kalender. Der er mange vigtige gøremål i hverdagen, men at pleje sin sundhed burde være et af de vigtigste.

  • Sæt et mål for din træning. Uanset om du ønsker at komme i dit livs form, tabe dig,  eller blive muskuløs, er det motiverende at have et konkret mål for din træning.

  • Skriv dine resultater ned. På denne måde kan du se dine forbedringer. På hjemmesiden kan du gå ind på din profil og registrere dine resultater.

  • Arbejd på dine svagheder. Hvis man fx er begrænset i sin mobilitet, er det oplagt at tage på vores mobility-hold. Det samme gælder KBs, vægtløftning og andre øvelser. Hvis man har svært ved det, kan man med fordel tage på et specialhold og få bedre styr på teknikken eller tage til open gym og få hjælp af en træner.

Booking

Du kan booke hold via vores website, vores app "CFC Booking", og på bookingskærmen i boxene.

Hent app'en her:

  • iPhone

  • Android
    Du kan booke 3 hold af gangen, max 2 hold om dagen og max 2 uger frem i tiden. Du skal fremmøde med dit medlemskort på bookingskærmen i den pågældende box minimum 5 minutter før holdet går i gang. Hvis vi ikke registrerer dit fremmøde, vil du modtage en bøde på 45 kr. Hvis du ønsker at afmelde dig et hold, skal dette gøres senest 2 timer inden.

FAQ

Du kan finde alle praktiske oplysninger, vedrørende medlemskab m.m. i CrossFit Copenhagen, ved at læse vores FAQ. Her er der ligeledes en kontaktformular, hvis du ikke kan finde det rette svar i FAQen. Hvis du endnu ikke er medlem hos os, kan du finde information om medlemskaber her og medlembetingelser her.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!


popup