Pictures1158
Vi søger nye lokaler i København, Odense og Aarhus C og vi har brug for din hjælp! 

Der er run på vores boxe i KBH, og det er jo dejligt! Men vi vil gerne give jer endnu flere muligheder for at træne når det passer jer. Derfor søger vi flere lokaler i KBH, Odense og Aarhus C! 

Vi ved at I medlemmer altid sørger for, at vi bliver bedre og yder vores bedste, derfor håber vi også at I vil hjælpe os i denne omgang. Så kender du stedet, hvor du tænker det kunne være lækkert at CrossFit Copenhagen åbnede en ny box, så udfyld formularen i bunden af denne side. Selvfølgelig skal du belønnes for dit arbejde, derfor trækker vi lod om 5*2 måneders gratis træning til alle der kommer med et bud på en ny lokation. Skulle du være så heldig, at vi åbner en box på din foreslåede adresse, så kvitterer vi med 2 * 1 års medlemsskab til dig og en ven (værdi 8.998 kr.) som tak for hjælpen. 

Det kan være du tit cykler forbi et autoværksted på Vesterbro, der er ved at lukke, en gammel bowlinghal, en lagerbygning, et ophørsudsalg, et stort "til leje" skilt, har en ven i Nybolig eller bare et godt lokale du tænker kan være passende. Hvis du sender adressen ind via formularen herunder, og vi kan leje lokalerne, kvittere vi med en findeløn :) 


Det med småt.
CFC tilbyder dig 2 * 1 års medlemsskab. Et til dig selv og et til en god ven for et lokale, hvor vi skriver kontrakt. Hvis du finder to lokaler vi kan leje er det dobbelt op. Tilbuddet er kun gældende for information om nye lokaler vi ikke allerede har kendskab til, eller tidligere har haft korrespondance med udlejer omkring.
Hvis flere finder det samme lokale er det først til mølle.

popup