Er du tidligere kunde hos CFC Fysioterapi & Performance har du fået tilsendt din adgangskode per mail. Er du ny kunde bedes du oprette dig som bruger nederst på siden.
 

Med Crossfit Copenhagen Fysioterapi er det muligt at komme skader hurtigt til livs eller at forebygge at skader opstår i det hele taget. 

CrossFit Copenhagen Fysioterapi giver medlemmer, andre crossfittere og den øvrige trænende befolkning et unikt og specialiseret tilbud for fysioterapeutisk behandling og træning hvad enten man er skadet, vil forebygge skader eller vil optimere sin fysiske form. 

CrossFit Copenhagen Fysioterapi tilbyder specialiseret fysioterapeutisk behandling for crossfittere. En række symptomer behandles med målsætning om fuldstændig symptomfrihed og tilbagevenden til træningen med bedre forudsætninger end inden skaden opstod. Der behandles diverse ryg-, nakke-, skulder-, albue-, hofte/lyske-, knæ-, underben, ankel og fodskader. 

I Crossfit Copenhagen Fysioterapi lægges der ikke kun vægt på at behandle skadessymptomet. Der fokuseres i mindst lige så høj grad på at finde de bagvedliggende årsager til skadens opståen.

Udgangspunktet for behandlingen er altid med en aktiv indgangsvinkel. Målet er derfor et interaktivt behandlingsforløb mellem klient og fysioterapeut med fokus på klientens individuelle behov for behandling. Behandlingen vil i de fleste tilfælde være suppleret med træning, rådgivning og vejledning for at optimere effekten og forebygge tilbagefald. 

Til spørgsmål omkring tilbuddene eller en snak om dine behov, er du altid velkommen til at skrive til Andreas på fysio@crossfitcopenhagen.dk eller ringe på 51964161 til en uforpligtende snak.