Pictures155
Fiskeolie er et af de vigtigste kosttilskud for enhver CrossFitter. Nye undersøgelser viser, at restitutionsevnen forbedres ved dagligt indtag af tilstrækkelige mængder fiskeolie. Desuden virker fiskeolien anti-inflamatorisk, og spiller en stor rolle indenfor skadeforebyggelse.

Vi er stolte over at være en af de første forhandlere af den nye PurePharma Omega-3 – Ultra Pure Fish Oil. Denne fiskeolie er den første danske internationalt certificerede 5 stjernede fiskeolie, der lever op til de strengeste kvalitetskrav på markedet. De aktive virkemidler i fiskeolie er Omega-3 fedtsyrerne, hovedsageligt i form af EPA og DHA, som i PurePharma Omega-3 udgør hele 75%.

Derudover er det essentielt at PurePharma Omega-3 er skånsomt destilleret på et molekylært niveau for fjerne det meste af de tungmetaller, PCB og dioxiner, som jo desværre findes naturligt i de fisk vi spiser.
Det er bl.a. derfor PurePharma Omega-3, som den første danske fiskeolie, er blevet tildelt 5 ud af 5 stjerner af IFOS*.

Hvorfor spise fiskeolie? Størstedelen af den fisk som danskerne spiser stammer fra opdrættede fisk, og undersøgelser har vist at opdrættede fisk har et signifikant lavere indhold af de essentielle Omega-3 fedtsyrer.

HØJ KONCENTRATION
Hver kapsel indeholder 75 % Omega-3 fedtsyrer i forholdet 5:2 EPA/DHA i farmaceutisk kvalitet

ULTRA PURE
PurePharma Omega-3 er udvundet af små fisk samt renset for kviksølv, PCB og dioxiner

5 STJERNER
PurePharma Omega-3 er testet og certificeret for renhed og friskhed af det uafhængige laboratorium, Internationale Fiskeolie Standarder (IFOS), og er tildelt 5 ud af 5 stjerner

KONSISTENT KVALITET
Hvert parti gennemgår individuelle undersøgelser og skal leve op til strenge kvalitetskrav

NATURLIG CITRON
Tilsat naturlig citronolie for at undgå eftersmag af fisk

SORTE KAPSLER
De sorte kapsler beskytter fiskeolien mod sollys og harskning

DOSERING
3 kapsler dagligt gerne i forbindelse med et måltid.

Indhold for 3 kapsler
Fiskeolie 2600 mg
Omega-3 fedtsyrer (75 %) 1950 mg
EPA (Eicosa-Pentaensyre) 1300 mg
DHA (Docosa-Hexaensyre) 520 mg

INGREDIENSER:
Fiskeolie (ansjoser og sardiner), Gelatine, Vand, Overfladebehandling: Bivoks, Aroma: Naturlig Citronolie, Farvestof: Karamel, Antioxidant: Tocepherolrig Ekstrakt (Vitamin E), Konsistensmiddel: Glycerol.

Fiskeolien kan købes på kirkekontoret for 220 kr. per bøtte.

 

 

popup