Pictures89
"CrossFit Training Center" hedder det, og det ligger på Tigervej i Køge. Dette nye gym åbner snart dørene for bl.a. CrossFit!

Læs meget mere her:

http://www.ctckoge.dk/

"I CTC sætter vi træningen i Fokus. Vores koncept tager udgangspunkt i ønsket om at tilbyde danmarks bedste træningsfaciliteter, bygget op omkring effektiv og funktionel træning, i et positivt træningsmiljø hvor glæden ved træning er fælles for alle. Vi tilbyder træningsmuligheder i topklasse i en målrettet og inspirerende atmosfære for motionister såvel som professionelle sportsfolk. CTC ønsker at være et naturligt samlingspunkt for alle træningsentusiaster uanset niveau. 

For yderligere at styrke vores fundament i forhold til de mere specifikke typer af træning, samt sikre den faglige kompetence på disse områder, har vi i forhold til eksempelvis crossfit, spinning, kampsport og funktionel sportstræning indledt et spændende samarbejde med henholdsvis Crossfit Copenhagen, Køge Submission Club og Team NP, som alle fungerer som aktive medspillere i forhold til at sikre en høj standard hvad angår træningsfaglig kompetence såvel som praktisk undervisning. Læs mere om dette under de enkelte emner i træningsmenuen..

Den positive ånd i centeret og den personlige kontakt til det enkelte medlem prioriteres højt. Vi ønsker at udgøre et videnscenter indenfor træning og den træningsfaglige kompetence hos vores erfarne trænere er således på højt niveau. Vores træningsafdeling tilbyder både instruktioner, programlægninger, personlig træning, fysioterapeutisk behandling/træning, kostvejledning samt mere individuelle og målrettede træningsforløb. Bemærk at alle nye medlemmer tilbydes en gratis samtale/instruktion med en træner.

CTC´s udstyr i træningsafdelingen er et kapitel for sig selv. Intet sted er vi gået på kompromis og hvert eneste stykke udstyr er således nøje udvalgt i forhold til kvalitet og funktionalitet. Vi har valgt at reducere den klassiske store maskinpark, hvor traditionelle styrketræningsmaskiner med helt faste bevægelsesmønstre præger billedet, og i stedet tilbyde store arealer med funktionelt træningsudstyr i topklasse. Her finder du bl.a. løbebane, springtræning, tovklatring, en masse frivægtsudstyr, store power racks samt en masse andet. Naturligvis tilbyder vi også traditionel kredsløbstræning i form af løbebånd, rotex, romaskiner og cykler.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i træningsarealet."

popup