Pictures460

 

CrossFit Copenhagen Weightlifting Cup er en VL-konkurrence for alle, der vil prøve sig af i Snatch og Clean & Jerk. For klubbens medlemmer er konkurrencen samtidig kvalifikation til 1. og 2. holdet, der fremover skal kæmpe for klubbens ære. Konkurrencen er gratis at deltage i, og tilmelding foregår på Facebook uanset om du vil løfte eller bare heppe!

Der er flotte præmier til bedste mand og kvinde målt på Sinclair-point i form af et klippekort til 6 gange VL-træning med Danmarks skarpeste VL-coach, Erik Lau.

Box Challenge - Grace Off: i forlængelse af stævnet afholdes månedens Box Challenge, der byder på Grace. Her har alle mulighed for at komme og sætte en ny PR med masser af opbakning. Der vil være en række for RX og ikke-RX, så alle kan være med.

Grill Party: Efter konkurrencerne er det tid til at spise og nyde en kold øl i godt selskab. Vi sørger for at have grillen klar, og mens vores DJ spiller sommerens sprødeste plader syder dine medbragte pøller og bøffer på grillen. Drikkelse vil du kunne købe til favorable priser i klubbens bar, så du har masser af energi til at fyre den af på dansegulvet!

Vi glæder os til at se dig Trykkeriet lørdag d. 8. september!

 

Læs mere og tilmeld dig her:

http://www.facebook.com/events/378206898902795/


 

 

popup