Pictures358

Det er blevet forespurgt længe - og endelig er det blevet til virkelighed: Det er nu muligt at se i bookingskabelonen, hvilke trænere der underviser på de forskellige hold.

Bookingskabelonen ser fra nu af sådan ud:

Systemet er dog meget statisk - og vil kun vise navnene på de trænere, der har disse vagter fast hver uge. I de tilfælde, hvor disse trænere er syge, på ferie eller af anden grund ikke kan varetage deres vagter, vil det desværre ikke fremgå af skabelonen. Det sker dog ikke så tit, så I burde være velinformeret 90% af tiden.

Når der står to trænernavne udenfor et hold betyder det, at disse to trænere deles om dene vagt hver anden uge.

Fremgår der slet ikke et navn udenfor et hold betyder det, at denne vagt ikke er taget fast af en træner og bliver taget af forskellige trænere på turnus. Det er sådan sagt en overraskelsestime.

Vi håber I bliver glade for den nye funktion!

OBS! I forbindelse med navnepåsætningen var det desværre nødvendigt at slette og genoprette nogle få hold i bookingsystemet, hvilket desværre gjorde at nogle af bookingerne for Østerbro og Amager i næste uge blev slettet. Alle de af jer, der havde booket sig på hold i disse to centre i næste uge, bedes venligst dobbeltchecke jeres booking og gentilmelde jer, hvis det pårører jer.

popup