Pictures275

Glæd jer til styrketræning med Coach Just!

Så kan vi byde på et helt nyt tiltag i Klubben, som sætter fokus på styrketræning. Holdet vil sætte fokus på forskellige styrke temaer, og omhandler løft som squat, dødløft, press, bænkpres mm. Holdet henvender sig til medlemmer på næsten alle niveauer, bare du gerne vil være stærkere.

Det er Coach Just, som er instruktør på holdet. Hans baggrund for at undervise er blandt andet 5 års træning som styrkeløfter, med deltagelse i mange stævner, som ligaturneringen og danske mesterskaber for A-løftere. 

Girls… Just wanna get strong! Ja, det er selvfølgelig også for piger. En af idéerne bag styrkeløft, er at øge sin styrke uden at øge sin kropsvægt. Så man skal ikke være nervøs for at blive et stort bodybuilder brød. Men det kan være nogle af de store drenge kigger en ekstra gang, når du bliver ved med at smide skiver på stængerne.

Holdet vil vare 2 timer - 1 times undervisning og 1 times Open Gym, hvor teknikken kan finpudses. Der vil være en teoretisk gennemgang af det valgte tema, masser af træning, og rig mulighed for at få rettet sin stil til. Der vil også være mulighed for at få hjælp til programlægning, forslag til træning af weak spots/sticking points. Dog vil der med garanti, ikke være nogen løbeture eller double unders….

”Just get strong” starter d. 7. juli og kører hver anden torsdag kl. 20. Der er plads til 20 medlemmer på holdet, så det gælder om at være hurtig til at melde sig til!

Grundet Justs travle job i Københavns Brandvæsen kan der enkelte gange forekomme aflysninger. Dette vil dog blive meldt ud i god tid.

OBS! "Just get strong" erstatter styrkeholdet, som pt. kører i Kirken hver torsdag kl. 20. Denne time bliver fra d. 9. juni lavet om til en almindelig holdtime.

popup