Pictures468
Nu bliver det muligt for Crossfit Copenhagens medlemmer at få fysioterapeutisk behandling. Crossfit Copenhagen Fysioterapi giver medlemmer, andre crossfittere og den øvrige trænende befolkning et unikt og specialiseret tilbud for fysioterapeutisk behandling.

Crossfit Copenhagen Fysioterapi tilbyder specialiseret fysioterapeutisk behandling for crossfittere der har pådraget sig skader. En række symptomer behandles med målsætning om fuldstændig symtomfrihed og tilbagevenden til træning med bedre forudsætninger end inden skaden opstod. Der behandles diverse ryg-, nakke-, skulder-, albue-, hofte/lyske-, knæ-, underben, ankel og fodskader.

Tilbuddet henvender sig til alle hvad enten man netop er startet til crossfit, rutineret motionist eller er konkurrerende crossfitter. Har man pådraget sig en skade eller oplever man problemer med teknik eller bevægelighed og gerne vil forebygge skader, kan Crossfit Copenhagen hjælpe dig på vej. Hos Crossfit Copenhagen Fysioterapi er der både mulighed for fysioterapeutisk behandling og træning, sportsmassage og skadesforebyggende screening.

Som udgangspunkt kommer klinikken til at ligge i Crossfit Copenhagen Nørrebro på 2. salen. Afhængigt af skaden er der mulighed for at behandlingen kan foregå i netop det center hvor du træner.

Vi arbejder i øjeblikket på at muliggøre online booking til behandling. Indtil da kan bestilles tid ved at ringe eller skrive en email. Til spørgsmål omkring tilbudene eller en snak om dine behov, er du altid velkomen til at ringe til en uforpligtende snak.

Bestil tid på:
Tlf: 51964161
Email: fysio@crossfitcopenhagen.dk

Læs mere om konceptet her
popup