Box Manager
Box manager photos4
Jacob Viuf Overgaard Box Manager

Vi møder dig i øjenhøjde 

Om du starter fra helt scratch, er hygge-motionist, konkurrence-atlet, eller bare fuldstændig bidt af Crossfit, så danner Trykkeriet de perfekte rammer for, at du kan nå dine mål. Vi møder dig i øjenhøjde og gør vores ypperste for at imødekomme dine behov. Her er kvaliteten af din træning i højsædet. 

Vi Løfter i Flok! Og vi håber du vil være med… Det sociale liv prioriteres højt i Trykkeriet, og Vi håber du vil joine de mange aktiviteter vi har for medlemmerne- om det er en spontan grill-aften, et specielt trænings-event eller en intern konkurrence. 

Vi er der for dig 

Team Trykkeriet er der for dig. I Salen, i shoppen, i open gym og på mailen. 

Har du spørgsmål, ris, ros eller andet på hjerte, håber vi du vil tage fat i os, så vi kan handle på det, og fortsætte med at gøre Trykkeriet til den helt igennem fantastiske Box den er. 

Velkommen til og rigtig god træning! 

// Team Trykkeriet

Trænere
Om Boxen

Logos4 Trykkeriet - Nordvest - Rentemestervej
Rentemestervej 56
2400 - København NV

CrossFit Nordvest, bedre kendt som Trykkeriet, åbnede dørene mandag d. 29. august 2011 efter en hård weekend, hvor vi fik de allersidste ting på plads. Blandt andet et tak til smeden for det 30 meter lange pull-up-stativ, der pryder Danmarks fedeste trykkeri! Og som blev sat op en time inden åbningen! Vi fandt det gamle forladte trykkeri ved en tilfældighed, men faldt for det med det samme. Vi blev enige om, at vi ville lave Trykkeriet om til en kæmpe legeplads for CrossFittere med mindre wellness og meget mere baggård!

Allerede fra første dag har der været stor tilslutning af glade medlemmer og med udsigten til, at vi har knap 900 m2 til at boltre os på, sætter kun fantasien grænser for hvor Trykkeriet ender.

Vi har alt det udstyr man kunne tænke sig: Kettlebells, vægstænger, medicinbolde, slammerballs, pullupstativ, reb, ringe, slæder, traktordæk, hammere, elastikker, boxe, håndvægte m.fl

Udover alt det bedste udstyr har vi også verdens bedste trænerteam. Vores trænere er motiverede og engagerede CrossFittere og undervisere. På alle hold vil du blive guidet igennem træningen i forhold til dit niveau, og der er plads til alle hos os. Selvom træneren ser stor og stærk ud lover vi dig at han/hun er super flink og imødekommende.

Meld dig ind i Trykkeriet HER

Trykkeriets kontor har åbent for indmeldelse, afhentning af kort, m.m. Se receptionens åbningstider her