Velkommen
Velkommen i Trykkeriet
Velkommen i Trykkeriet

Vi møder dig i øjenhøjde

Om du starter fra helt scratch, er hygge-motionist, konkurrence-atlet, eller bare fuldstændig bidt af Crossfit, så danner Trykkeriet de perfekte rammer for, at du kan nå dine mål. Vi møder dig i øjenhøjde og gør vores ypperste for at imødekomme dine behov. Her er kvaliteten af din træning i højsædet.

Vi Løfter i Flok! Og vi håber du vil være med… Det sociale liv prioriteres højt i Trykkeriet, og Vi håber du vil joine de mange aktiviteter vi har for medlemmerne- om det er en spontan grill-aften, et specielt trænings-event eller en intern konkurrence.

Vi er der for dig

Team Trykkeriet er der for dig. I Salen, i shoppen, i open gym og på mailen.

Har du spørgsmål, ris, ros eller andet på hjerte, håber vi du vil tage fat i os, så vi kan handle på det, og fortsætte med at gøre Trykkeriet til den helt igennem fantastiske Box den er.

Velkommen til og rigtig god træning!

// Team Trykkeriet

Trænere
Om Boxen

Logos4 Trykkeriet - Nordvest - Rentemestervej
Rentemestervej 56
2400 - København NV

Trykkeriet i Nordvest - en kæmpe legeplads for CrossFittere med mindre wellness og meget mere baggård, og hjemstedet for CrossFit Copenhagens konkurrencehold. Vi fandt det gamle forladte trykkeri ved en tilfældighed, men faldt for det med det samme, og overtog efter et par uger det gamle trykkeri, som var gået konkurs, og stadig havde alt inventaret stående. Trykkeriet, åbnede dørene mandag den 29. august 2011 efter en hård weekend, hvor alt kom på plads i allersidste øjeblik, der skal lyde et kæmpe tak til smeden, som sekunder før åbningen blev færdig med at sætte det 30 meter lange pull-up-stativ, der pryder Trykkeriets bagvæg! Allerede fra første dag, har der været stor tilslutning af sunde og stærke medlemmer og med udsigten til, at man havde knap 900 m2 til at boltre sig på, sætter kun fantasien grænser for hvor Trykkeriet ender. Ved åbningen, var der kun en sal, og der var hverken omklædning og bad. Hvor der er vilje er der vej, og hvor der er kasser og hylder er der omklædningsrum – vi satte simpelthen flere hylder sammen, og vupti så havde man omklædningsrum til både herrer og damer.

Succesen fyldte hurtigt den store sal op, og man manglede snart plads, derfor indførte vi Baggårds WOD med olietønder, varm kakao m.m. Der gik dog ikke lang tid, inden vi overtog den anden sal, som på daværende tidspunkt gjorde Trykkeriet til Danmarks største CrossFit-center. Den sidste og sidste sal blev født i takt med at styrkeholdene kom til, og Trykkerne blev flere. Trykkeriet er i dag hjemsted for nogle af de største CrossFit konkurrencer i Danmark, blandt andet CrossFit Copenhagens helt egen Team Challenge, som hvert år tiltrækker crossfittere fra hele landet.

Trykkeriet har alt det udstyr man kunne tænke sig: Kettlebells, vægstænger, medicinbolde, slammerballs, pullupstativ, reb, ringe, slæder, traktordæk, hammere, elastikker, boxe, håndvægte m.fl Udover alt det bedste udstyr har de også verdens bedste trænerteam. Trænere er motiverede og engagerede crossfittere og undervisere. På alle hold vil du blive guidet igennem træningen i forhold til dit niveau, og der er plads til alle hos os. Selvom træneren ser stor og stærk ud lover vi dig at han/hun er super flink og imødekommende.

Se receptionens åbningstider her