Box Manager
Box manager photos2
Mary Catherine Adams Box Manager

Den hyggeligste box i byen

I Klubben har vi de bedste, mest imødekommende og støttende medlemmer og den hyggeligste box i byen.

Vores hold af dygtige trænere har som første og største prioritet at sikre sig, at du træner hårdt og effektivt med skarp teknik, høj intensitet og, at du altid afslutter en WOD med et kæmpe smil.

Vi arbejder allesammen for at motivere hinanden til at blive stærkere og sundere, så vi går glade hjem fra træning.

Din træning er vigtig for os!

Vi opfordrer alle til at involvere sig i samfundet hos Klubben. vi sørger for, at man kommer til at kende de andre medlemmer som deler samme passion for Crossfit igennem vores mange sociale aktiviteter og events.

Vores trænere og medlemmer har sammen opbygget et indbydende og hyggeligt samfund som vi er rigtig glade for, at du er en del af.

Du er altid velkommen til at komme forbi Klubben og stille spørgsmål og få feedback - enten på dit hold eller i receptionen.

Stay Strong

Team Klubben!

Trænere
Om Boxen

Logos2 Klubben - Østerbro - Jagtvej
Jagtvej 217
2100 - København Ø

CrossFit Østerbro, bedre kendt som Klubben, er CrossFit Copenhagens andet center.

Vi åbnede dørene til Klubben lørdag den 3. april 2010.

Klubben fik sit navn, da lokalerne vi overtog tidligere havde været et klubhus for en fodboldklub. Navnet refererer også til den fede stemning vi har nede hos os. Man lærer hurtigt en masse at kende og vi har en masse sociale arrangementer.

Klubben har 2 sale, en til almindelig holdtræning og en til styrke- og mobilityhold samt Open Gym, hvor man har mulighed for at træne på egen hånd.

Klubben er mødestedet for en af de mest populære WODs (træninger) vi har - nemlig den ugentlige udendørstræning med Coach Jakob TP. Her mødes man i Klubben og tager derefter over i Fælledparken og fyrer den af med en masse CrossFittere. Vi er tit over 50 deltagere, så stemningen er virkelig noget specielt!

Vi har alt det udstyr man kunne tænke sig: Kettlebells, vægstænger, medicinbolde, slammerballs, pullupstativ, reb, ringe, slæder, traktordæk, hammere, elastikker, boxe, håndvægte m.fl

Udover alt det bedste udstyr har vi også det bedste trænerteam. Vores trænere er motiverede og engagerede CrossFittere og undervisere. På alle hold vil du blive guidet igennem træningen i forhold til dit niveau, og der er plads til alle hos os. Selvom træneren ser stor og stærk ud, lover vi dig, at han/hun er flink og imødekommende.

I Klubben har vi over 65 ugentlige hold. Vi åbner kl. 6.00/7.00 og går hjem kl. 22.00 så der er rig mulighed for at få dagens træning presset ind i den travle hverdag.

Meld dig ind i Klubben HER

Klubbens kontor har åbent for indmeldelse, afhentning af kort, m.m. Se receptionens åbningstider her