Box Manager
Box manager photos2
Mary Catherine Adams Box Manager

Den hyggeligste box i byen

I Klubben har vi de bedste, mest imødekommende og støttende medlemmer og den hyggeligste box i byen.

Vores hold af dygtige trænere har som første og største prioritet at sikre sig, at du træner hårdt og effektivt med skarp teknik, høj intensitet og, at du altid afslutter en WOD med et kæmpe smil.

Vi arbejder allesammen for at motivere hinanden til at blive stærkere og sundere, så vi går glade hjem fra træning.

Din træning er vigtig for os!

Vi opfordrer alle til at involvere sig i samfundet hos Klubben. vi sørger for, at man kommer til at kende de andre medlemmer som deler samme passion for Crossfit igennem vores mange sociale aktiviteter og events.

Vores trænere og medlemmer har sammen opbygget et indbydende og hyggeligt samfund som vi er rigtig glade for, at du er en del af.

Du er altid velkommen til at komme forbi Klubben og stille spørgsmål og få feedback - enten på dit hold eller i receptionen.

Stay Strong

Team Klubben!

Trænere
Om Boxen

Logos2 Klubben - Østerbro - Jagtvej
Jagtvej 217
2100 - København Ø

CrossFit Østerbro, bedre kendt som ”Klubben”, er CrossFit Copenhagens næstældste box. Vi kom en dag slentrende hen ad Jagtvej, og fik øje på et skilt, der stak ud uden på boldklubben Skjolds gamle lokaler, hvor der stod "til leje" i vinduet. Midt på Jagtvej, hev vi telefonen frem og ringede til udlejer, og inden længe lå der en underskrevet kontrakt på bordet. Vi var meget nervøse omkring åbningen: Kan det nu gå? Kommer der overhovedet nogle medlemmer? Hvad vil dem i Kirken sige? Det var dog ingenting at være nervøse for, og dørene til Klubben blev slået op den 3. april 2010, det var en rigtig god åbning, og der kom hurtig mange medlemmer til – det var faktisk medlemmerne selv, som valgte navnet "Klubben". Navnet refererer samtidig til den fede stemning, som man finder nede i Klubben. Man lærer hurtigt en masse at kende, og der er en masse sociale arrangementer.

Klubben består i dag af 2 sale, en til almindelig holdtræning og en til styrke- og mobilityhold samt Open Gym, som har fået kælenavnet ”pulterkammeret”, hvor man har mulighed for at træne på egen hånd.

Klubben er i dag også mødestedet for en af de mest populære WODs (træninger) i CrossFit Copenhagen regi - nemlig den ugentlige. Her mødes man i Klubben og tager derefter over i Fælledparken og fyrer den af med en masse CrossFittere. Der er tit over 50 deltagere, så stemningen er virkelig noget specielt!

Udover alt det bedste udstyr har vi også det bedste trænerteam. Vores trænere er motiverede og engagerede CrossFittere og undervisere. På alle hold vil du blive guidet igennem træningen i forhold til dit niveau, og der er plads til alle hos os. Selvom træneren ser stor og stærk ud, lover vi dig, at han/hun er flink og imødekommende. I Klubben har vi over 65 ugentlige hold. Vi åbner kl. 6.00/7.00 og går hjem kl. 22.00 så der er rig mulighed for at få dagens træning presset ind i den travle hverdag.

Se receptionens åbningstider her