Box Manager
Box manager photos1
Sif Skov Hansen Box Manager

Historie, fælleskab og benhård træning 

Her er der fyldt med historie, fællesskaber og benhård træning. 

Vi synes det er sjovere at træne når man gør det sammen med andre. Vi prioriterer fællesskabet højt, og vores festudvalg sørger for sjove indslag og tematræning. 

Vi har den største fleksibilitet! 

Vi har mange forskellige hold, masser af open gym og i eftermiddagstimerne summer hele den gamle kirke af god stemning, hårdt arbejde, masser af sejre og high fives. 

Din træning er vigtig for os! 

Vi har et fantastisk team af trænere, der glæder sig til at fejre dine sejre, følge din udvikling og motivere dig så din træning bliver en positiv oplevelse. Vi er her for dig og vil hjælpe dig med at tilpasse træningen til dig. 

I hjertet af kirken er vores reception, her er der plads til at hyggesnakke på bænken efter træning. Vi er ofte til stede om eftermiddagen, hvis du har brug for en snak, skal købe nyt træningsgear eller hvis du har spørgsmål. 

Rigtig god træning 

Fra hele team kirken

Trænere
Om Boxen

Logos1 Kirken - Nørrebro - Griffenfeldsgade
Griffenfeldsgade 7A
2200 - København N

CrossFit Nørrebro, bedre kendt som "Kirken", er CrossFit Copenhagens første center.

Efter nogle måneders arbejde, hvor den gamle kirke blev forvandlet til et råt og funktionelt træningsmiljø, kunne vi 1.juni 2008 åbne dørene til det første CrossFit center i Danmark – det er vi ret stolte over!.

Kirken startede op med kun en lille sal og få dedikerede medlemmer. Der er sket meget siden og nu huser Kirken 4 sale og over 4.500 dedikerede medlemmer.

Vi har alt det udstyr man kunne tænke sig: Kettlebells, vægstænger, medicinbolde, slammerballs, pullupstativ, reb, ringe, slæder, traktordæk, hammere, elastikker, boxe, håndvægte m.fl

Udover alt det bedste udstyr har vi også verdens bedste trænerteam. Vores trænere er motiverede og engagerede CrossFittere og undervisere. På alle hold vil du blive guidet igennem træningen i forhold til dit niveau, og der er plads til alle hos os. Selvom træneren ser stor og stærk ud lover vi dig at han/hun er super flink og imødekommende.

Meld dig ind i Kirken HER

Kirkens kontor har åbent for indmeldelse, afhentning af kort m.m. Se receptionens åbningstider her.