Velkommen
Velkommen I Kirken
Velkommen I Kirken

Historie, fælleskab og benhård træning

Her er der fyldt med historie, fællesskaber og benhård træning.

Vi synes det er sjovere at træne når man gør det sammen med andre. Vi prioriterer fællesskabet højt, og vores festudvalg sørger for sjove indslag og tematræning.

Vi har den største fleksibilitet!

Vi har mange forskellige hold, masser af open gym og i eftermiddagstimerne summer hele den gamle kirke af god stemning, hårdt arbejde, masser af sejre og high fives.

Din træning er vigtig for os!

Vi har et fantastisk team af trænere, der glæder sig til at fejre dine sejre, følge din udvikling og motivere dig så din træning bliver en positiv oplevelse. Vi er her for dig og vil hjælpe dig med at tilpasse træningen til dig.

I hjertet af kirken er vores reception, her er der plads til at hyggesnakke på bænken efter træning. Vi er ofte til stede om eftermiddagen, hvis du har brug for en snak, skal købe nyt træningsgear eller hvis du har spørgsmål.

Rigtig god træning

Fra hele team Kirken

Trænere
Om Boxen

Logos1 Kirken - Nørrebro - Griffenfeldsgade
Griffenfeldsgade 7A
2200 - København N

På side 7 i Den Blå Avis, faldt vi over den gamle kirke i hjertet af Nørrebro på Griffenfeldsgade 7a, og besluttede med det samme, at det var stedet, som skulle danne rammerne til det første CrossFit-center i Danmark.

På daværende tidspunkt var Kirken helt forladt og smadret af besættere, men det var på mange måder det perfekte sted til et råt og funktionelt træningsmiljø.

En CrossFit box bygger ikke sig selv, og alt lige fra venner til familie var med til at renovere, ombygge og rengøre Kirken. Dagen inden åbningen, kom Murphys lov forbi – gulvene var blevet opmålt forkert, og der manglede lige pludselig 20 m2 gulv! Så Klaus måtte en tur til Aalborg, hvor han hentede gulvet, som endte med at blive lagt kun få minutter inden åbningen den 1. juni 2008. 37 sunde og stærke medlemmer deltog i Kirkens allerførste introtime, hvor ALLE øvelser i CrossFit blev gennemgået – stærkt efterfulgt af WOD’en Fight Gone Bad. Kirken bestod i starten kun af Stuen, og en lille håndfuld meget dedikerede kirkegængere. Tingene tog hurtigt fart, da medlemmerne ikke kunne holde CrossFit-glæden for sig selv – lynhurtigt kom folk væltende ind af gennem våbenhuset i Kirken, kun vha. Word-of-Mouth. Lige indtil en journalist fra Ekstrabladet trådte ud af Kirken efter sin første WOD og døbte stedet ”Church of Pain”.

I dag huser Kirken 4 sale og over 4.500 ekstra sunde og stærke medlemmer. Vi har alt det udstyr, man kunne tænke sig: kettlebells, vægstænger, medicinbolde, slammerballs, pullupstativ, reb, ringe, slæder, traktordæk, hammere, elastikker, boxe, håndvægte m.fl. Udover alt det bedste udstyr har vi også verdens bedste trænerteam. Vores trænere er motiverede og engagerede CrossFittere og undervisere. På alle hold vil du blive guidet igennem træningen i forhold til dit niveau, og der er plads til alle i Kirken. Selvom træneren ser stor og stærk ud, lover vi dig at han/hun er super flink og imødekommende.

Se receptionens åbningstider her