Velkommen
Velkommen I Fabrikken!
Velkommen I Fabrikken!

Din træning er vigtig for os!

For alle os trænere, receptionister og cleaners her i Fabrikken er det vigtigt for os, at du får det meste ud af din træning.

Derfor har vi ingen sauna, men vi har masser af nærvær i vores undervisning og vi vil gøre en indsats for, at du får mest ud af din træning.

Vi er her mest af alt for at gøre dig bedre, stærkere, hurtigere og sundere!

Alle er velkommen her!

Her i vores box er der plads til alle medlemmer – nye som gamle, tykke som tynde. Vi gør meget ud af at lære hinanden at kende, og holde sociale arrangementer sammen. For det er bare lidt nemmere at komme afsted til træningen når man kender de andre.Hvis du har nogle spørgsmål så spørg endelig – både medlemmer og trænere vil hellere end gerne hjælpe dig.

Vi glæder os til at træne med dig og dele vores CrossFit glæde!

Knuckles fra

hele Team Fabrikken

Trænere
Om Boxen

Logos5 Fabrikken - Hellerup - Rygårds Allé
Rygårds Allé 110
2900 - Hellerup

CrossFit Copenhagens 5. center åbnede dørene op til den gamle strømpefabrik d. 2. januar 2011, efter en intens arbejdsindsats af vores håndværkersjak. Det var det første center uden for København, og dermed et skridt tættere på visionen om at gøre verden sundere og stærkere. Det var også ved åbningen i Fabrikken, at CrossFit Copenhagen fik sin første praktikant - Bjarne, som hurtigt viste sig at kunne arbejde effektivt og hurtigt. Bjarne aka."Lynet" - har været fastansat siden vi byggede Fabrikken op, og har været med i alle efterfølgende åbninger. Strømpefabrikken er meget hurtigt blevet forvandlet til et CrossFit center med alt hvad et CrossFit-hjerte kan begære.

Vi har alt det udstyr man kunne tænke sig: Kettlebells, vægstænger, medicinbolde, slammerballs, pullupstativ, reb, ringe, slæder, traktordæk, hammere, elastikker, boxe, håndvægte m.fl. Udover alt det bedste udstyr har vi også verdens bedste trænerteam. Vores trænere er motiverede og engagerede CrossFittere og undervisere. På alle hold vil du blive guidet igennem træningen i forhold til dit niveau, og der er plads til alle hos os. Selvom træneren ser stor og stærk ud lover vi dig at han/hun er super flink og imødekommende.

Se receptionens åbningstider her