Box Manager
Box manager photos6
Emil Skou Mortensen Box Manager

Din træning er det vigtigste for os!

Vi træner sammen på hold, men træningen er samtidigt personlig og motiverende, fordi træneren er opmærksom på dig, din udvikling og dine behov. 

Venskaber over wellness 

Vi træner ikke kun sammen, vi afholder jævnligt sociale arrangementer, så alle kan lære hinanden at kende. Fællesskabet omkring træningen er vigtigt for os. 

Vi er her for dig 

Vi har det bedste team af trænere, receptionister og cleanere, som i samlet flok forsøger at gøre din træningsoplevelse så god som mulig! Du er til altid velkommen til at komme med inputs - vi ønsker hele tiden at forbedre os! 

Rigtig god træning 

Fra hele team Centralen

Trænere
Om Boxen

Logos6 Centralen - Vesterbro - Dannebrogsgade
Dannebrogsgade 5-9
1660 - København V

CrossFit Vesterbro, også bedre kendt som Centralen, er CrossFit Copenhagens 6. center. Efter nogle måneders hårdt arbejde på at forvandle TDCs gamle servercentral til et ægte CrossFit center, kunne Centralen slå dørene op i påsken d. 10. april 2012.

Siden Centralen slog dørene op, er medlemmerne strømmet til lokalerne på 2. sal og 3.sal.

Vi har alt det udstyr man kunne tænke sig: Kettlebells, vægstænger, medicinbolde, slammerballs, pullupstativ, reb, ringe, slæder, traktordæk, hammere, elastikker, boxe, håndvægte m.fl

Udover alt det bedste udstyr har vi også verdens bedste trænerteam. Vores trænere er motiverede og engagerede CrossFittere og undervisere. På alle hold vil du blive guidet igennem træningen i forhold til dit niveau, og der er plads til alle hos os. Selvom træneren ser stor og stærk ud lover vi dig at han/hun er super flink og imødekommende.

Meld dig ind i Centralen HER

Centralens kontor har åbent for indmeldelse, afhentning af kort, m.m. Se receptionens åbningstider her