Velkommen
Velkommen til Centralen
Velkommen til Centralen

Din træning er det vigtigste for os!

Vi træner sammen på hold, men træningen er samtidigt personlig og motiverende, fordi træneren er opmærksom på dig, din udvikling og dine behov.

Venskaber over wellness

Vi træner ikke kun sammen, vi afholder jævnligt sociale arrangementer, så alle kan lære hinanden at kende. Fællesskabet omkring træningen er vigtigt for os.

Vi er her for dig

Vi har det bedste team af trænere, receptionister og cleanere, som i samlet flok forsøger at gøre din træningsoplevelse så god som mulig! Du er til altid velkommen til at komme med inputs - vi ønsker hele tiden at forbedre os!

Rigtig god træning

Fra hele team Centralen

Trænere
Om Boxen

Logos6 Centralen - Vesterbro - Dannebrogsgade
Dannebrogsgade 5-9
1660 - København V

Centralen tager bogstaveligtalt CrossFit til nye højde, vi faldt for lokalerne med det samme – hvor i verden finder man ellers en stor lagerhal på 3. sal midt i byen? Centralen tager sit navn, da den er placeret i TDCs gamle telefoncentral, og var ved overtagelsen fyldt med kabler og gamle serveranordninger. De første udfordringer opstod allerede da udstyret skulle på plads i salene, vi måtte hejse det hele op med en kran og ind igennem vinduerne, men hejse-"hjulet" knækkede, da udstyret vejede for meget. Så en ny kran måtte komme til. Og vi måtte bære alle måtterne op manuelt. Efter måneders hårdt arbejde på at forvandle TDCs gamle servercentral til et ægte CrossFit center, kunne Centralen slå dørene op i påsken d. 10. april 2012. Siden Centralen slog dørene op, er medlemmerne strømmet til lokalerne på 2. sal og 3.sal. Vi har alt det udstyr man kunne tænke sig: Kettlebells, vægstænger, medicinbolde, slammerballs, pullupstativ, reb, ringe, slæder, traktordæk, hammere, elastikker, boxe, håndvægte m.fl Udover alt det bedste udstyr har vi også verdens bedste trænerteam. Vores trænere er motiverede og engagerede CrossFittere og undervisere. På alle hold vil du blive guidet igennem træningen i forhold til dit niveau, og der er plads til alle hos os. Selvom træneren ser stor og stærk ud lover vi dig at han/hun er super flink og imødekommende.

Se receptionens åbningstider her