Velkommen
Velkommen I Boxen!
Velkommen I Boxen!

Bliv stærk, bliv smidig, bliv hurtig, Hop højere, løb længere eller løft tungere. Hvad end dit mål er, står vi klar med et knivskarpt team af kompetente trænere, der først får dig på rette vej og senere får dig til at flyve over målstregen.

CrossFit med hjertet

Funktionel, intensiv og konstant varieret træning er hjertet af CrossFit. Og hjertet banker lidenskabeligt i Boxen. Med lidt blod, masser af sved og salte tårer kommer du langt. Men et godt grin, et stort smil og nye, stærke venskaber får dig længere. Derfor sætter vi fællesskabet og stærke sociale bånd øverst. Sjove fester, events og konkurrencer er en fast del af livet her i Boxen, og vi håber, at du vil blive en del af vores lille familie på Amager.

Velkommen til familien og rigtig god træning!

Fra hele Team Boxen

Trænere
Om Boxen

Logos3 Boxen - Amager - Portugalsgade
Portugalsgade 13
2300 - København S

CrossFit Amager, bedre kendt som Boxen, åbnede i september 2013, og blev dermed det nye center på Amager efter "Apoteket" på Moselgade blev lukket ned. CrossFit kom for alvor til Amager i 2010, da det gamle og forladte Dyveke apotek blev lavet om til en CrossFit box. Apoteket blev ret hurtigt fyldt med glade og motiveret crossfittere, som fra starten var med til at skabe den helt særlige "Apoteker/Boxen" stemning, som man stadig kan mærke den dag i dag. Apoteket blev på meget kort tid forvandlet til en byggeplads, i sær kælderen var et rent byggehelvede, men det gik godt og til sidst stod kælderen klar til et hav af sunde og stærke crossfittere. En masse små byggeprojekter skulle være med til at gøre Apoteket til en helt særlig bygning i bybilledet. Blandt andet blev hele bygningen malet med logoer, tegninger m.m. og der blev bestilt i 1000-vis af små sten, så murene i baderummene kunne stave til "No power no shower”! Til sidst voksede medlemmerne sig fra den ene sal og kælderen og røg til den gamle telefoncentral på Portugalsgade. Her er nu 4 store sale og et Open Gym. Nu kunne vi tilbyde WOD, styrke, VL, mob, Open Gym og alle på samme tid. I CrossFit ånden, blev der arrangeret specielle WOD, hvor medlemmerne skulle transportere udstyr fra Apoteket til Boxen. Medlemmerne var virkelig gode til at hjælpe. Den særlige stemning fra Apoteket vokser videre i Boxen.

I Boxen har vi alt det udstyr, man kunne tænke sig: Kettlebells, vægstænger, medicinbolde, slammerballs, pullupstativ, reb, ringe, slæder, traktordæk, hammere, elastikker, boxe, håndvægte m.fl Udover alt det bedste udstyr har vi også verdens bedste trænerteam. Vores trænere er motiverede og engagerede CrossFittere og undervisere. På alle hold vil du blive guidet igennem træningen i forhold til dit niveau, og der er plads til alle hos os. Selvom træneren ser stor og stærk ud lover vi dig at han/hun er super flink og imødekommende. I "Boxen" har vi over 60 ugentlige hold. Vi åbner kl. 6.00 og går hjem kl. 22.00 så der er rig mulighed for at få dagens træning presset ind i den travle hverdag.

Se receptionens åbningstider her