Box Manager
Box manager photos3
Maja Toftekær Box Manager

Velkommen I Boxen! 

Bliv stærk, bliv smidig, bliv hurtig, Hop højere, løb længere eller løft tungere. Hvad end dit mål er, står vi klar med et knivskarpt team af kompetente trænere, der først får dig på rette vej og senere får dig til at flyve over målstregen.

CrossFit med hjertet

Funktionel, intensiv og konstant varieret træning er hjertet af CrossFit. Og hjertet banker lidenskabeligt i Boxen. Med lidt blod, masser af sved og salte tårer kommer du langt. Men et godt grin, et stort smil og nye, stærke venskaber får dig længere. Derfor sætter vi fællesskabet og stærke sociale bånd øverst. Sjove fester, events og konkurrencer er en fast del af livet her i Boxen, og vi håber, at du vil blive en del af vores lille familie på Amager.

Velkommen til familien og rigtig god træning!

Fra hele Team Boxen 

Trænere
Om Boxen

Logos3 Boxen - Amager - Portugalsgade
Portugalsgade 13
2300 - København S

CrossFit Amager, bedre kendt som Boxen, åbnede i september 2013 og blev dermed det nye center på Amager efter "Apoteket" på Moselgade blev lukket ned. CrossFit kom for alvor til Amager i 2010 og det gamle forladte apotek, som vi overtog af apotekeren selv, blev hurtigt fyldt med glade og motiverede CrossFittere.

Nu er det hele rykket til Boxen på Portugalsgade 13 i større lokaler med flere sale og generelt bedre faciliteter.

I Boxen har vi alt det udstyr, man kunne tænke sig: Kettlebells, vægstænger, medicinbolde, slammerballs, pullupstativ, reb, ringe, slæder, traktordæk, hammere, elastikker, boxe, håndvægte m.fl

Udover alt det bedste udstyr har vi også verdens bedste trænerteam. Vores trænere er motiverede og engagerede CrossFittere og undervisere. På alle hold vil du blive guidet igennem træningen i forhold til dit niveau, og der er plads til alle hos os. Selvom træneren ser stor og stærk ud lover vi dig at han/hun er super flink og imødekommende.

I "Boxen" har vi over 60 ugentlige hold. Vi åbner kl. 6.00 og går hjem kl. 22.00 så der er rig mulighed for at få dagens træning presset ind i den travle hverdag.

Meld dig ind i Boxen HER

Boxens kontor har åbent for indmeldelse, afhentning af kort, m.m. Se receptionens åbningstider her.